Teemaravintola Fiftari toteutti keilaradan Ikano Bankin leasing-rahoituksella

Hämeenlinnassa toimivan teemaravintola Fiftarin yrittäjät valitsivat keilarata-investointiin kumppaniksi Ikano Bankin.

Ikano Bank

Amerikanraudat, 50-luku ja rockabilly kohtaavat Hämeenlinnan ravintolamaailman uusimmassa tähdessä Fiftarissa. Fiftari ei ole vain ruokapaikka, vaan siellä voi viihtyä myös sauna- ja kabinettitiloissa. Fiftariin aukesi myös keilaratakokonaisuus. Rahoitusmuotona on leasing. Fiftarin yrittäjät valitsivat kumppanikseen Ikano Bankin, sillä arvomaailmat tuntuvat kohtaavan heti ensikontaktista lähtien.

– Olemme äitini Ulla Virtasen kanssa yhtiökumppaneina pyörittäneet Fifth Avenue -nimistä ravintolaa vuodesta 2015. Se sijaitsi kauempana Hämeenlinnan keskustasta. Päätimme ottaa rohkean kasvuharppauksen ja investoida keskustasijaintiin sekä kokonaan uusiin elämyksellisiin palveluihin, Eveliina Lehtimäki sanoo.

Tästä eteenpäin puhutaan vain Eveliinasta ja Ullasta, sillä yrittäjät haluavat, että Fiftarin mutkaton ja ihmisläheinen tapa toimia välittyy kaikissa ravintolaa koskevissa uutisissa. Samanlainen mutkattomuus ja ihmisläheisyys sai Eveliinan ja Ullan myös valitsemaan kumppanikseen Ikano Bankin.

– Ullalle leasing on aiemmalta yrittäjätaipaleelta tuttu rahoitusmuoto, joten lähdimme selvittämään sen hyödyntämistä keilaradan hankinnassa. Löysin Ikano Bankin googlettamalla, ja nettisivuilla kerrotulla tarinalla ja arvopohjalla oli ilman muuta iso merkitys, samoin lämminhenkisillä asiakastarinoilla, Eveliina sanoo.
 
Ripeä ja helppo prosessi

Eveliina ja Ulla haluavat Fiftarilla ravistella totuttuja käsityksiä siitä, mitä ravintolassa käyminen voi olla. Herkulliset, runsaat ja alusta asti itse valmistetut ruoka-annokset kuuluvat sen konseptiin mutta niin kuuluu myös rento elämyksellisyys.

– Haluamme, että asiakas saa viihtyä meillä juuri oman halunsa mukaisesti ja asiat on tehty mahdollisimman helpoiksi. Kannustamme ennakkoluulottomuuteen. Keilauksen lomassa ei tarvitse tyytyä pelkkään pikkunaposteltavaan vaan voi napata vaikka pippuripihvin, Eveliina sanoo.
Ikano Bankissa viehätti ensiksi IKEA-taustaisuus.

– IKEA on siinä samanlainen kuin me, että se on uudenlaisella konseptilla muuttanut ihmisten käsityksiä kodin sisustamisesta. Siksi ajattelimme, että Ikano Bankilta saattaisi löytyä ymmärrystä sille, mitä me yritämme tehdä. Ja löytyihän sieltä. Täytin yhdenottolomakkeen ja jo muutaman viikon päästä meillä oli leasing-sopimus, Eveliina kertoo.

Eveliinan mukaan tässä olisi oppia monelle muulle taholle, joiden kanssa yrittäjä on tekemisissä, kuten viranomaisille ja perinteisille pankeille. Aika on rahaa ja kuukausimäärien odottelu maksaa.

Kasvuharppaus on alkanut

– Olemme pyörittäneet tätä elämysravintolakonseptia jo pari vuotta Hämeenlinnassa, mutta kauempana keskustasta. Sitä kautta usko ja luotto homman toimivuuteen on kova. Kasvusatsaus on iso ja teemme tätä ilon ja hyvän meiningin kautta, Eveliina sanoo.

Fiftarin tiloissa oli ennen pankkisali ja puitteet ovat hulppeat. Entiseen liikepaikkaan verrattuna tilat tuplaantuivat entisestä 750 neliöstä 1400:aan. Asiakaspaikkoja on 400 ja keilaradalla väyliä 6. Keilaratainvestoinnin kokonaisarvo on noin 230 000 €. Keilaradat toimittaa nokialainen System-300, joka on toiminut alalla lähemmäs 30 vuotta.

– Olemme iloisia ja ylpeitä, että Fiftari valitsi meidät. Kuuntelemme ja perehdymme aina huolella asiakkaamme yksilölliseen tilanteeseen, kun he hakevat kasvulleen rahoitusta. Suomalaisten yritysten kasvu ja uudistuminen rakentavat koko maan hyvinvointia ja kilpailukykyä, Ikano Bankin leasing-myyntijohtaja Toni Halme sanoo.

Lisätietoja:

Eveliina "Marilyn" Lehtimäki, Fifth Avenue, p. 040 552 5787, marilyn@fiftari.fi
Toni Halme, Ikano Bank, p. 040 569 5544, toni.halme@ikanobank.fi 

Ikano Bank – Me teemme rahoituksen helpoksi

Me Ikano Bankissa rakennamme tulevaisuutta asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme reiluja leasing-ratkaisuja liike-elämälle sekä luotettavaa rahoitusta kuluttajille. Tapoihimme kuuluu, että meillä tavataan asiakkaita, puhutaan suoraan ja tehdään asiat helpoiksi. Olemme lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA. Maailmanlaajuisesti meitä on yli 3700 ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien. www.ikanobank.fi

Avainsanat:

leasing , ravintola , Ikano Bank , keilarata , rahoitusta , Fiftari

Tämä uutinen

Uutisen aihe
Teemaravintola Fiftari toteutti keilaradan Ikano Bankin leasing-rahoituksella
Ikano Bank AB (julk), Suomen sivuliike
Julkaistu
16.11.2017 8:00:00

Viimeisimmät uutiset

Uutisia Ikano Bankissa

Ikano Bank perustaa asiakaspalvelutiimin Espooseen

11.9.2017 7:00:00
Uutisia Ikano Bankissa

Raskaan kaluston hinausauto Ikano Bankin leasingratkaisulla

29.3.2017 7:00:00
Uutisia Ikano Bankissa

Kasvatamme nettiostamisen turvallisuutta

21.2.2017 8:00:00