Ikano on leasing-kumppani, joka välittää sinusta ja asiakkaistasi

Madalla asiakkaidesi kynnystä hankintojen tekemiseen tarjoamalla leasing-vaihtoehtoa

Leasing-rahoitusmallissamme rakennamme kestäviä kumppanisuhteita yritysten kanssa, jotka myyvät tuotteitaan ja palveluitaan yritysasiakkaille. Jos yrityksesi kuuluu kumppaniverkostoomme, voitte tarjota asiakkaillenne leasing-ratkaisujamme sopivilla kuukausierillä.

Lue Leasing-ostajan opasta


Leasing-kumppanuuden hyödyt yrityksellesi

 1. Asiakkaat toivovat palvelukonseptia, jossa maksetaan vain tuotteiden käyttämisestä, ei omistamisesta. Enää ei esimerkiksi myydä pelkkiä toimistokalusteita, vaan kokonaisuutta, jossa asiakas saa kokonaisvaltaisen palvelupaketin sisustussuunnittelusta kuljetukseen, kokoamiseen ja asennukseen, edullisella kuukausivuokralla. Lue lisää IKEA Leasingistä
 2. Yritykselläsi on tarve tehdä myyntiä ja leasing on yksi keino madaltaa asiakkaan kynnystä hankintojen tekemiseen. Leasing-kumppanuus antaa yhden työkalun lisää myyjien työkalupakkiin.
 3. Yrityksesi saa myymistään tuotteista rahat kokonaisuudessaan, kun leasing-sopimus on kunnossa. Loppuasiakas maksaa meille vuokraa ja samaan laskuun voidaan laittaa myös lisäpalveluita, kuten vakuutus, kuljetus, asennus tai huolto. Me kannamme riskin ja siksi teemme loppuasiakkaan luottokelpoisuuden arvioinnin.
 4. Olemme myyjiesi tukena. Koulutamme rahoitustuotteen, sparraamme myymisessä loppuasiakkaille, annamme halutessasi tunnukset 24+ Partnerweb-portaaliin, missä myyjäsi voivat tehdä itse luottohakemuksia ja laskelmia asiakkaille.
 5. Leasing auttaa asiakkaan elinkaaren hallinnassa. Asiakkaasi ovat sitoutuneempia yritykseesi muun muassa siksi, että leasing-sopimuskauden lähestyessä loppuaan myyjilläsi on syy ottaa yhteyttä ja kartoittaa asiakkaan tarpeita jatkolle.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi


Minkälaisia tuotteita voit rahoittaa kauttamme

Rahoitamme melkein mitä vain: vesiautomaateista defibrillaattoreihin, läppäreistä homekoulujen ilmanpuhdistimiin, jättiscreeneistä tuotantolaitoksiin, ravintolakalusteista huoltoaseman mittarikenttiin ja jäätelöautomaateista kuntosalilaitteisiin.

Jos olet epävarma, kuuluuko myymäsi tuote rahoituksemme piiriin, niin soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Rahoitettavaan summaan meillä on vain yksi ehto: Hankinnan suuruus täytyy olla vähintään 1000 euroa. Sopimuksen pituus riippuu rahoitettavasta kohteesta ja voi olla vuodesta viiteen vuoteen.

Leasing-toimialat

Mitä sinä haluaisit, että rahoittaisimme?


Näin leasing-yhteistyö toimii:

 1. Yhteydenottopyynnön jälkeen saat soiton myynnistämme. Kartoitamme yhteistyön mahdollisuudet, tarpeenne ja toiveenne.
 2. Yhteistyösopimuksen allekirjoittamisen jälkeen järjestetään myyjille leasing-koulutus.
 3. Myyjät alkavat tarjota leasing-rahoitusta yritysasiakkailleen.
 4. Käsittelemme luottokyselyt vuorokauden sisällä hakemuksen saapumisesta.
 5. Kun asiakas on hyväksynyt vuokrasopimuksen allekirjoituksellaan ja sopimus on kunnossa, siirrämme rahat yrityksellesi.
 6. Laskutamme asiakkaaltasi vuokraa sovitun mukaisesti.
 7. Sopimuskauden päättyessä asiakas ja myyjä sopivat jatkosta.

Haluan kuulla lisää 

Tositarkoituksella

Miksi Ikano Bank?

Olemme pankki, jonka historia juontaa juurensa Etelä-Ruotsiin ja IKEA-konserniin. Litteistä paketeista on matkaa leasing-rahoittamiseen, mutta taustastamme johtuen voimme sanoa, että olemme taitavia ymmärtämään kauppiaan ja loppuasiakkaan välistä suhdetta.

Lupauksemme asiakkaille ja kumppaneille on Reiluilla ehdoilla. Historiastamme kumpuaa kolme arvoa, jotka leimaavat toimintaamme: Yhdessä tekeminen, maalaisjärki ja rohkeus toimia toisin. Lue lisää

Välitämme siitä, että yrityksesi ja loppuasiakkaasi kasvavat ja kukoistavat. Se on mielestämme ainoa tapa menestyä.

 

Ota yhteyttä meihin

 

Haluan rahoittaa hankinnan leasingilla