Suuria sisustusunelmia?

Jopa 10 000 euroa lainaa IKEA-ostoksiisi

IKEA hei-laina

Joskus unelmat tarvitsevat toteutuakseen rahoituksen. Hei-lainalla voit hankkia IKEA-tavaratalosta edullisesti esimerkiksi uudet kalusteet keittiöösi tai rahoittaa muita kodin muutoskohteita. Laina on käytettävissäsi 3 kuukautta lainapäätöksen päiväyksestä. IKEA hei-lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, joiden suuruus määräytyy lainasumman mukaan. Kuukausierä pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Mikäli korko muuttuu, myös takaisinmaksuaika muuttuu.

IKEA hei-laina on kertaluontoinen ja sopii hyvin suurempiin kodin muutoskohteisiin. Toinen IKEA-rahoitusvaihtoehto on hei-kortti, jolla voit tehdä luottorajan puitteissa ostoksia toistuvasti, juuri silloin kun se sinulle sopii, ja maksaa erissä.

Lainan hakeminen

IKEA hei-lainaa voit hakea netissä verkkopankkitunnuksillasi tai suoraan IKEA-tavaratalosta. Netissä voit hakea lainaa 4000 euroon asti, tavaratalossa 10 000 euroon saakka. Alle 6000 euron lainahakemuksille on mahdollista saada päätös heti. Yli 6000 euron lainahakemuksissa tarvitsemme aina lisätietoja, joita ovat työsuhdetiedot sekä palkka- ja verotustiedot. Jos haet yli 6000 euron lainaa, käsittelyaika on liitteiden vastaanottamisesta maksimissaan 5 työpäivää.