IKEA hei-laina vai hei-kortti – kumpi sopii paremmin sinun ostoksillesi?

IKEA on kodin sisustajalle ja remppaajalle se paikka, josta saman katon alta löytyy valtavasti tarpeellista ja hyödyllistä tavaraa – oli kyse sitten keittiöremontista tai lapsen huoneen päivittämisestä. IKEAn ”avaimet käteen” -palvelutarjontaan kuuluu kaksi rahoitusvaihtoehtoa, joiden ansiosta ostokset voi tehdä heti ja maksaa itselle sopivissa osissa. Kumpi sopii sinulle?

IKEA hei-laina isompiin kertaostoksiin
Hei-laina on hyvä valinta silloin, kun ostoslistalla on isompi kertaostos, jonka kustannukset halutaan jakaa pienempiin eriin – esimerkiksi uusi keittiö, mökin sisustus tai kylpyhuoneen uudet kalusteet.

- Hei-lainaa on mahdollista saada 10 000 euroon asti. Rahaa ei makseta asiakkaan pankkitilille, kuten esimerkiksi kulutusluotossa. Asiakas saa lainapäätöksen, jonka puitteissa hän voi tehdä ostoksia 90 päivän ajan IKEA-myymälässä tai nettikaupassa, kertoo kuluttajaliiketoiminnan ja markkinoinnin johtaja Anna-Leena Hakuli Ikano Bankista.
 
Lainan kuukausierät ovat tasasuuruisia, ja asiakas voi halutessaan myös lyhentää lainaa nopeammin ilman lisäkustannuksia. Laina-aika on viisi vuotta. Hei-laina on erityisen suosittu IKEA Keittiöviikkojen aikaan. 
 
- Usein asiakkaat uusivat lainan avulla ensin keittiön, ja tekevät myöhemmin 90 päivän sisällä vielä täydentäviä ostoksia, esimerkiksi kaappien sisuksia. Myös viereisiin huoneisiin kaivataan usein piristystä sen jälkeen, kun keittiö on laitettu tuliteräksi.
 
Tutustu hei-lainaan täällä: https://heirahoitus.fi/heilaina
 
IKEA hei-kortti jatkuvampiin ostoksiin
Hei-kortti sopii maksuvälineeksi silloin, kun ostoksia on tarkoitus tehdä pidemmällä aikavälillä. Se toimii tavallaan myös turvaverkkona: jos vaikkapa sänky tai sohva menee rikki, uuden voi ostaa tilalle heti ilman, että sitä varten pitää säästää rahaa.
 
- Hei-kortin luottoraja on 300-5000 euroa, ja sillä voi tehdä ostoksia myös IKEA-nettikaupassa. Kortti hankintaan usein jonkin muutoksen yhteydessä: muutetaan uuteen kotiin, kasvavan lapsen huoneen sisustusta pitää päivittää, tai eron myötä pitää hankkia lisää kalusteita tai vaikkapa keittiövälineitä, Hakuli kertoo.
 
Kortin takaisinmaksuerät ovat vähintään kolme prosenttia kertyneestä saldosta. Toisin kuin lainassa, jossa ostosaikaa on 90 päivää, kortin kanssa ostoksia voi tehdä lisää tarpeen mukaan.
 
- Aika monet asiakkaat ottavat hei-lainan jälkeen kortin, jolla he voivat tehdä vaikkapa sen keittiöremontin jälkeen pienempiä päivityksiä muualla kotona.
 
Tutustu hei-korttiin täällä: https://heirahoitus.fi/heikortti
 
 
Vertaa ja valitse itsellesi sopivin rahoitustapa

Hei-laina Hei-kortti
Rahoitus 500-10 000 euroon asti Rahoitus 300-5000 euroon asti
Avausmaksu 50 € Ei avausmaksua
Kuukausilyhennys tasakokoisissa erissä Kuukausilyhennys vähintään 3 prosenttia kortin saldosta
Sopii erityisen hyvin isoihin kertaostoksiin Sopii erityisen hyvin jatkuviin ostoksiin