Ho Ho Go! Ikanolaiset mukana Joulujuoksussa

Joulukuun ensimmäinen päivä väläytteli auringon säteitä pikkupakkasessa, kun lähemmäs tuhat vihreätupsuista juoksijaa kirmaisi viiden ja kymmenen kilometrin mittaisille reiteille Töölönlahden ympäri Pelastakaa Lapset Icebug Joulujuoksussa.

Osallistujien joukossa nähtiin niin tonttuja, poroja, joulukuusi, lahjapaketti (!?) kuin itse joulupukkikin. Ikano Bankin väestä tapahtumaan osallistuivat Tuuli Lehmusto, Anna-Leena Hakuli, Tero Haapiainen, Jaakko Toivonen, Mika Laurila, Sini Mattila ja Maria Parviainen. Kiitos kaikille osallistujille ja mukana hengessä olleille!


Yhtä tärkeää kuin itse juoksu on tapahtuman ympärille rakennettu oheisohjelma Finlandia-talolla. Ikanolaisten toteuttamassa kasvomaalauspisteessä vallitsi keskittyneen harras tunnelma, kun lapset lähes hengittämättä odottivat maalausten valmistumista. Glitter-kissa ja hurja dinosaurus olivat päivän hittejä. 


Mukana oli myös lasten ikioma Joulujuoksu. Pienet punaposkiset juoksijat saivat maalissa aplodien lisäksi diplomit, sekä myslipatukat ja pillimehut, joita Ikano Bankin miehet olivat jakamassa. Tapahtuman nuorimmat osallistujat vetelivät päiväunia rattaissa. 


Osallistumalla Pelastakaa Lapset Icebug Joulujuoksuun autamme kotimaan lapsia. Pelastakaa Lapset muun muassa maksaa köyhissä perheissä elävien lasten harrastusmaksuja ja hankkii nuorille oppikirjat koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle.


Katso järjestäjän ja muiden osallistujien kuvia Instagramista