Tervetuloa mukaan Joulujuoksuun 30.11.!

Marraskuun viimeisenä päivänä on taas luvassa hilpeää joulutunnelmaa, reippailua ja mukavaa yhdessäoloa, kun Pelastakaa lapset ry:n organisoimassa Joulujuoksussa kirmataan hyväntekeväisyyden nimissä.

Myös Ikano Bank on jälleen mukana tapahtumassa. Juoksuun osallistumisen lisäksi ikanolaiset taiteilevat lapsille kasvomaalauksia, jotka ilahduttivat perheen pienimpiä jo viime vuonna.

- Haluamme kutsua muitakin yrityksiä mukaan Joulujuoksuun kannustamaan tai osallistumaan! Tapahtumassa oli viime vuonna ihana, lämmin tunnelma, ja mikä tärkeintä, osallistumalla voi auttaa suomalaisia lapsia, muistuttaa Ikanon kuluttajamyynnin ja markkinoinnin johtaja Anna-Leena Hakuli.

Pelastakaa Lapset Svea Joulujuoksu on Pelastakaa Lapset ry:n järjestämä tapahtuma, jolla kerätään varoja kotimaan hädänalaisten lasten auttamiseksi. Pelastakaa Lapset muun muassa maksaa köyhissä perheissä elävien lasten harrastusmaksuja ja hankkii nuorille oppikirjoja lukioon tai ammattiopintoihin.

Joulujuoksu järjestään lauantaina 30. marraskuuta Helsingissä Finlandia-talolla. Joulujuoksun yhteislähtö starttaa klo 15 ja reitti kiertää kauniissa maisemissa Töölönlahden rannalla. Matkan voi sekä kävellä että juosta, joten tapahtuma sopii kaikille. Kirsikkana kakun päällä tapahtumassa on naamiaiskilpailu, joten parhaat jouluiset asut palkitaan.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan: