Ikano maailmalla

Ikano on kuluttaja- ja yritysasiakkaita palveleva yritysryhmä, jolla on toimintaa rahoitus-, kiinteistö-, vakuutus- ja vähittäiskauppa-alalla. Markkinoimme tuotteitamme ja palveluitamme omilla Ikano-brändeillämme, kuten Ikano Bank, ja vähittäiskaupan yhteistyökumppaneiden brändeillä, joista IKEA on yksi suurimmista. Alla voit tutustua konsernin toimialoihin. Ikanossa työskentelee noin 4600 työntekijää Euroopassa ja Aasiassa. Ikano Ryhmän pääkonttori on Luxemburgissa ja konsernin toimitusjohtaja on tanskalainen Lars Thorsén. Konserni on Ingvar Kampradin poikien – Jonas, Mathias ja Peter Kampradin – omistuksessa

Rahoitus

Ikano Ryhmällä on pankki- ja rahoitusliiketoimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Puolassa ja Venäjällä. Rahoitustoimialalla työskentelee yhteensä noin 1000 ikanolaista. Rahoitustoimialan puitteissa tarjoamme pankki- ja rahoituspalveluja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Euroopassa. Tarjoamiamme kuluttajatuotteita ovat esimerkiksi luottokortit, lainat, kanta-asiakaskortit ja säästötilit. Yrityksille tarjoamme myyntirahoitukseen ja asiakastuntemukseen liittyviä palveluja, sekä leasing- ja factoring-ratkaisuja. Toimimme monissa eri maissa, minkä ansiosta voimme tarjota sekä paikallisia että valtioiden rajat ylittäviä ratkaisuja.

Kiinteistöt

Kiinteistö-toimialalla Ikano kehittää, rakentaa ja omistaa asuinkiinteistöjä Ruotsissa. Olemme osa monien ihmisten arkea ja haluamme asiakkaidemme tuntevan, että arvostamme heitä. Pyrimme yhdessä luomaan miellyttäviä ja kestäviä ympäristöjä.

Vakuutus

Vakuutustoimialan puitteissa pyrimme parantamaan ihmisten elämänlaatua vakuutustuotteiden ja -palvelujen kautta. Vakuutustoimintaa hoidetaan globaalisti asiantuntijakumppaneidemme kanssa, jotka tarjoavat tehokasta riskirahoitusta ja ensiluokkaista neuvontaa IKEA-tavarataloille ja valikoiduille globaaleille yrityksille. Ruotsissa Ikano Försäkring tarjoaa yrityksille, organisaatioille ja yksityishenkilöille riskivakuutustuotteita, kuten työkyvyttömyys-, sairaus-, henki- ja tapaturmavakuutuksia.

Vähittäiskauppa Aasiassa

Ikano Pte. omistaa IKEA-tavarataloja ja vastaa niiden toiminnasta Singaporessa, Thaimaassa ja Malesiassa Inter IKEA Groupin myöntämällä toimiluvalla. Tämän lisäksi omistamme kauppakeskuksia Thaimaassa ja Malesiassa.

Ikano kartalla

Kartta

Lisää Ikano-konsernista