Ikano Bank perustaa asiakaspalvelutiimin Espooseen

Hyvästä kasvusta johtuen perustamme Ikano Bankille suomalaisia yritysasiakkaita varten asiakaspalvelutiimin Espooseen. Asiakaspalvelun toiminta siirtyy Malmösta vaiheittain ja on täydessä vauhdissa Suomessa vuoden 2018 aikana.

Ikano Bank

Olemme pystyneet kasvattamaan toimintaamme Suomessa viimeisen vuoden aikana todella lupaavasti. Ensi vuodellekin odotamme kymmenien prosenttien kasvua toiminnassamme.

Tämän johdosta voimme iloksemme ilmoittaa, että perustamme Ikano Bankille suomalaisia yritysasiakkaita varten asiakaspalvelutiimin Espooseen. Tiimin rekrytointi on aloitettu ja koulutuksen jälkeen sen toiminta käynnistyy vaiheittain ja on täydessä vauhdissa vuoden 2018 aikana. Viisihenkiseksi suunniteltu tiimi palvelee asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä ja sen toiminnasta vastaa liiketoimintajohtaja Toni Halme.

Perustettava asiakaspalvelutiimi vastaa sopimusten koko elinkaaresta eli sopimusten perustamisesta, rahojen tilityksestä sekä kommunikoinnista asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Ylimenokauden aikana toimintoja siirretään Malmösta Espooseen asteittain. Pyrimme huolehtimaan asioiden sujuvuudesta sinä aikana mahdollisimman hyvin.

Tiedotamme nimityksistä ja toiminnan käynnistämisestä syksyn aikana lisää.

Muutoksen jälkeen Ikano Bankin Suomen myynti ja asiakaspalvelu ovat samoissa tiloissa, mikä tehostaa toimintaa. Paikallisella palvelulla pystymme myös vahvistamaan suomalaisen talouselämän tuntemustamme entisestään ja tarjoamaan yrityksille ja yrittäjille kasvua luovia rahoitusratkaisuja.

Miia Heliö
Maajohtaja
Ikano Bank AB (julk), Suomen sivuliike

Avainsanat:

yritysasiakas , asiakaspalvelu , Ikano Bank , leasing

Tämä uutinen

Uutisen aihe
Ikano Bank perustaa asiakaspalvelutiimin Espooseen
Ikano Bank AB (julk), Suomen sivuliike
Julkaistu
11.9.2017 7:00:00

Viimeisimmät uutiset

Uutisia Ikano Bankissa

Ikano-konserni tiedottaa Quant Marketing-yrityskaupasta

7.2.2018 15:00:00
Uutisia Ikano Bankissa

Ikano Bank perustaa asiakaspalvelutiimin Espooseen

11.9.2017 7:00:00