IKEA Leasing lehdistötiedote

IKEA julkaisi lehdistötiedotteen leasing-yhteistyöstä

IKEA

IKEA lanseeraa ensimmäisenä Suomessa koko sisustuksen kattavan leasing-palvelun yrityksille
 

IKEA Suomi tarjoaa yrityksille sisustuksen asiantuntemuksensa ja koko tuote- ja palveluvalikoimansa joustavalla IKEA Leasing -sopimuksella yhteistyössä Ikano Bankin kanssa. Palvelun kattavuus on ainutlaatuinen koko Suomessa.

IKEA Leasing tarjoaa ratkaisuja yrityksille pienistä kotitoimistoista ravintoloihin ja myymälätiloista hotelleihin. Koko sisustuksen saa ammattitaitoisesti ja inspiroivasti suunniteltuna, joustavasti poimittuna ja kuljetettuna, sekä valmiiksi kasattuna yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan.

”Visiomme on luoda parempaa arkea monille ihmisille. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota mahdollisuuden tähän entistä joustavammin myös työpaikoilla. IKEA Leasing -sopimuksella voi sisustaa yrityksen toimitilan lattiasta kattoon. Käytettävissä on koko IKEA-tuotevalikoima aina viherkasveista ja kahvikupeista huonekaluihin – kiinteällä kuukausimaksulla”, IKEA Suomen yritysmyyntipäällikkö Anniina Penttilä kertoo.

IKEA Leasing -sopimus solmitaan kalusteet omistavan Ikano Bankin ja asiakasyrityksen, eli kalusteiden käyttäjän, välille. Rahoitussopimuksen avulla asiakas maksaa kalusteiden omistamisen sijaan vain niiden käytöstä.

”IKEA Leasing on helppo ja edullinen tapa investoida yrityksen sisustukseen ilman, että yrityksen tarvitsee sitoa omaa pääomaa kalusteisiin. Vuokra on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen ja sopimus on päivitettävissä liiketoiminnan kasvaessa tai muuttuessa. Leasing-sopimuksen päättymisen jälkeen asiakas voi joko jatkaa sopimusta tai lunastaa tuotteet. Kalusteiden palauttaminen sopimusajan päätyttyä on myös mahdollista, jolloin kalusteet saadaan kestävästi kiertoon”, Ikano Bankin maajohtaja Ulla Parkkali sanoo.

IKEA Leasing -palvelu on saatavissa IKEA BUSINESS -yrityspalvelun kautta kaikista IKEA-tavarataloista ja IKEA-lähipisteestä.

Lisätietoja:

pr.finland(at)IKEA.com +358 40 451 7856
ulla.parkkali(at)ikano.fi +358 40 586 8115


IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 328 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä. www.IKEA.fi

Ikano Bank AB (julk), Suomen sivuliike kuuluu Ikano Ryhmään, jonka juuret ovat IKEA-konsernissa. Tästä historiasta kumpuavat myös Ikanon arvot; maalaisjärki, yhdessä tekeminen ja rohkeus toimia toisin. Pankki- ja rahoituspalveluita tarjotaan kymmenessä Euroopan maassa. Suomessa Ikanolla on ollut kuluttajarahoitusliiketoimintaa vuodesta 2004 lähtien. Viime vuonna aloitetun yritysrahoituksen yhteistyökumppaneita ovat useat suomalaiset ja kansainväliset laitteita ja palveluita tarjoavat yritykset. www.ikanobank.fi

 

Tämä uutinen

Uutisen aihe
IKEA Leasing lehdistötiedote
Ikano Bank AB (julk), Suomen sivuliike
Julkaistu
28.10.2015 9:00:00