Music Finlandin uusi Sharp-monitoimilaite rahoitettiin Ikano Bankin leasingratkaisulla

Ratikan kokoinen laite mukana edistämässä suomalaista musiikkia maailmalla.

Ikano Bank

Music Finland on saanut käyttöönsä uuden monitoimilaitteen, jota käytetään suomalaisen musiikin nuotistojen tulostamiseen, kopiointiin ja digitointiin. Uuden laitteen hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, kun vanhan laitteen leasing-sopimus tuli päätökseen. Sharp-monitoimilaite rahoitettiin Ikano Bankin leasingratkaisulla.

”Kilpailutimme eri laitetarjoajia ja päädyimme Sharpin laitteeseen, sillä laite vaikutti erittäin mielenkiintoiselta sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi, joita kilpailijoilla ei ollut vielä tarjota. Laitetarjoaja vakuutti meidät jo laitteen esittelytilaisuudessa ja saimme sen käyttöönottoon erinomaisen perehdytyksen”, kertoo Music Finlandin tuotantopäällikkö Paulina Partanen.

Rahoitus Ikano Bankin leasingratkaisulla

Sharp-laite rahoitettiin Ikano Bankin leasingratkaisulla. Ikano Bank tarjoaa Sharp-laitteiden jälleenmyyjille mahdollisuuden tarjota laitteistoja kilpailukykyisesti ja joustavasti omille asiakkailleen.

”Ikano Bank on ollut aktiivinen kumppani ja sparrannut rahoituskuvioissa”, kertoo Sharp-laitteiden jälleenmyyjä Markku Hyvärinen Digione Oy:stä.

Music Finlandille leasing-sopimukset olivat myös entuudestaan tuttuja.

”Leasing on ollut helppo tapa uusia laitteita, kun uusia ominaisuuksia tulee laitteisiin nopealla tahdilla lisää. Leasing-sopimuksia on yleensä myös helppo jatkaa, jos laitteeseen on ollut tyytyväinen”, kertoo Partanen.

Nopea käyttöönotto lisää tyytyväisyyttä

Erityisen tyytyväisiä Music Finlandilla oltiin laitteen nopeaan asennukseen ja käyttöönottoon. Digionen ammattilaisten käsissä laite saatiin kasaan nopeammin kuin Music Finlandilla oli osattu odottaa.

”Laite siirtyi asiakkaalle pienissä moduuleissa ja kokoaminen tapahtui välittömästi tuotantotilaan. Laitteen kokoaminen vaatii kokemusta, jotta kaikki menee oikeassa järjestyksessä”, kertoo Hyvärinen.

Digione Oy on toimistotekniikan myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys, joka toimii muun muassa Sharp ja Samsung -monitoimilaitteiden valtuutettuna myynti- ja huoltoyrityksenä sekä AV-laitteiden myyntiyrityksenä. Music Finlandille Digione on uusi kumppani, mutta yhteistyö on sujunut mutkitta.

”Ikano Bank ei myöskään ollut meille entuudestaan tuttu, vaan Digionen suosituksesta otimme leasingin heiltä. Leasing-sopimus hoitui helposti ja se allekirjoitettiin täällä meillä paikan päällä jälleenmyyjän kanssa”, kertoo Partanen.

”Heimon” mukana uusia bisnesmahdollisuuksia

Sharp-laite nimettiin Music Finlandilla heti leikkisästi Heimoksi.

”Heimo on päässyt meillä hyvin osaksi työyhteisöä. Laite toimitettiin meille Heimon päivänä, josta nimikin tulee. Mieluummin kutsumme sitä leikkisästi Heimoksi, kuin Sharp Mx-6500:ksi”, Partanen hymähtää.

Muutkin musiikkialan tahot ovat sittemmin olleet kiinnostuneita laitteesta. Music Finlandin toiveena onkin saada säveltäjä- ja ostaja-asiakkaiden lisäksi uusia asiakkaita muun muassa kustantajista, joille voidaan tuottaa laadukkaita kopiointi- ja tuotantopalveluita.

”Laite tuottaa laadukasta tulosta, jota asiakkaille uskaltaa mielellään toimittaa”, kertoo Partanen tyytyväisenä.

Music Finland toimii musiikkialan ammattilaisten partnerina kansainvälistymisessä ja edistää suomalaisen musiikin toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Alun perin Sharp-laite hankittiin nuottituotantoon, joka vaatii A4- ja A3-kokojen lisäksi kustomoidun erikoiskoon skannaus- ja tulostusmahdollisuuden. Tärkeää oli myös laitteen yhteensopivuus erilaisten käyttöjärjestelmien kanssa sekä värigrafiikan käyttö.

Lisätietoja:

Anna-Leena Hakuli
Digital Sales and Marketing Manager
Ikano Bank
050 563 8909
anna-leena.hakuli@ikano.fi

Ikano Bank

Ikano Bank on Suomen uudistumisen mahdollistaja. Ratkaisemme kestävästi asiakkaidemme rahoituksen tarpeet. Tarjoamme reiluin ehdoin edistyksellisiä liike-elämän tuotteiden leasing-ratkaisuja sekä kuluttajarahoitusta. Meillä on vahva pohjoismainen asiakaskunta. Olemme lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA, joten olemme vakavarainen ja vastuullinen kumppani. Maalaisjärki on osa perintöämme ja yrityskulttuuriamme. Maailmanlaajuisesti meitä on yli 3700 ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien. www.ikanobank.fi

Avainsanat:

leasing , Sharp , Ikano Bank , Music Finland , nuotisto

Tämä uutinen

Uutisen aihe
Music Finlandin uusi Sharp-monitoimilaite rahoitettiin Ikano Bankin leasingratkaisulla
Ikano Bank AB (julk), Suomen sivuliike
Julkaistu
11.4.2016 8:00:00