Raskaan kaluston hinausauto Ikano Bankin leasingratkaisulla

Hinauspalvelu Huhtanen laajentaa toimintaansa raskaan kaluston hinaukseen Ikano Bankin leasingratkaisun tuella.

Ikano Bank

Läntisellä Uudellamaalla vuodesta 2011 alkaen toiminut vihtiläinen Hinauspalvelu Huhtanen tekee uuden aluevaltauksen tuliterällä raskaan kaluston hinausautolla. Mercedes Benz Antos -kuorma-auton alustalle rakennettu erikoisvalmisteinen raskas hinausauto täydentää yrityksen ajoneuvokalustoa, johon kuuluu ennestään kolme kevyttä hinausautoa ja kaksi tiepalveluautoa. Ikano Bankin joustavan leasingrahoituksen ansiosta Hinauspalvelu Huhtanen välttyi suurelta kertainvestoinnilta.

– Ajatus raskaan kaluston hinausauton hankkimisesta on ollut takaraivossa hinaustoiminnan aloittamisesta lähtien. Läntisellä Uudellamaalla on kysyntää raskaan kaluston hinauspalveluille, mutta suuren kertainvestoinnin tekeminen on arveluttanut. Sen välttääkseni valitsin nyt ensimmäistä kertaa leasingrahoituksen, kertoo yrittäjä Antti Huhtanen.

Leasing mahdollistaa kasvun

Uusi raskaan kaluston hinausauto mahdollistaa Hinauspalvelu Huhtaselle liiketoiminnan laajentamisen ja monipuolisemman palvelun tarjoamisen asiakkaille.

– Totta kai omakotitalon hintaisen hinausauton hankkiminen jännitti. Auto joutuu koville raskaan kaluston hinauksissa ja hinaustarpeiden ennakointi on lähes mahdotonta. Toisaalta kaikkein vaativimpia töitä on sen verran harvoin, että hyvin huolletun raskaan kaluston hinausauton elinkaari on jopa 15–20 vuotta. Ikano Bankin leasingin joustavuus laski kynnystä investoinnin tekemiseen, Huhtanen toteaa.

Ikano Bank tekee niin Suomessa kuin Ruotsissakin laajaa yhteistyötä Nordic Financen kanssa. Nordic Finance auttaa investointeja harkitsevia yrityksiä ja rahoituksen tarjoajia kohtaamaan toisensa.

– Tarjoamme rahoitusratkaisut Avaimet käteen -periaatteella. Totesimme yhdessä Antti Huhtasen kanssa, että Ikano Bankin leasingrahoitus vastaa parhaiten hänen yrityksensä tarpeisiin. Ikano Bank puolestaan sai Nordic Financen kautta kaiken rahoituspäätökseen tarvittavan tiedon yhdessä paketissa. Kumppanuuteen ja luottamukseen perustuvan tehokkaan toimintamallin ansiosta kaikki rahoitusratkaisun osapuolet pystyivät keskittymään omaan ydinosaamiseensa, korostaa Nordic Financen Tom Uhlenius.

Uusi askel myös Ikano Bankille

Hinauspalvelu Huhtasen valitsema leasingratkaisu on merkinnyt uutta aluevaltausta myös Ikano Bankille. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun yhtiö rahoittaa ajoneuvokaluston hankintaa Suomessa. Ikano Bank on laajentanut kuljetusalan rahoitusratkaisujen osaamistaan tuodakseen uudistumisen ja kasvun mahdollistavat kilpailukykyiset leasingratkaisunsa suomalaisten kuljetusyrittäjien saataville.

– Kuljetusyrittäjät joutuvat pohtimaan jatkuvasti, millaisia investointeja kaluston ylläpitäminen ja päivittäminen vaativat. Erikoisvalmisteisen raskaan kaluston hankkiminen on aina suuri kertainvestointi, toisaalta myös ajoneuvon elinkaari on pitkä. Leasing tukee parhaiten kasvua ja uudistumista, sillä se mahdollistaa hankinnan kulujen jakautumisen tasaisemmin ajoneuvon suunnitellun elinkaaren ajalle, sanoo Ikano Bankissa hiljattain Sales Managerin tehtävässä aloittanut, pitkään mm. Veholla työskennellyt Paul Cederberg.

Yrittäjä Antti Huhtanen on ollut tyytyväinen yhdessä Nordic Financen ja Ikano Bankin kanssa rakennettuun rahoitusratkaisuun.

– Hinaustoiminnan erityispiirteenä on ympärivuorokautinen päivystys vuoden jokaisena päivänä, joten investointipäätökset on tehtävä maalaisjärjellä. Hinausauton on maksettava itsensä takaisin ja viivan alle on jäätävä jotain. Ikano Bankin leasingin ehdot olivat yksinkertaisesti joustavammat kuin kilpailijoilla, Huhtanen toteaa.

Lisätietoja:

Paul Cederberg, Sales Manager, Ikano Bank, puh. 0500 962 814
Antti Huhtanen, yrittäjä, Hinauspalvelu Huhtanen, puh. 040 933 0640

Ikano Bank – Me teemme rahoituksen helpoksi

Me Ikano Bankissa rakennamme tulevaisuutta asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme reiluja leasing-ratkaisuja liike-elämälle sekä luotettavaa rahoitusta kuluttajille. Tapoihimme kuuluu, että meillä tavataan asiakkaita, puhutaan suoraan ja tehdään asiat helpoiksi. Olemme lähtöisin samasta konsernista kuin IKEA. Maailmanlaajuisesti meitä on yli 3700 ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2004 lähtien. www.ikanobank.fi

Hinauspalvelu Huhtanen palvelee läntisellä Uudellamaalla kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita vuoden jokaisena päivänä. Meidät tavoittaa 24/7 numerosta 050 2988. Annamme veloituksetta vahinkoneuvontaa onnettomuuden tai teknisen vian sattuessa, ja tarkistamme asiakkaan puolesta mitä hänen vakuutuksensa kattaa. www.hinauspalveluhuhtanen.fi

Avainsanat:

hinausauto , Hinauspalvelu Huhtanen , Ikano Bank , Nordic Finance , kumppani , leasing

Tämä uutinen

Uutisen aihe
Raskaan kaluston hinausauto Ikano Bankin leasingratkaisulla
Ikano Bank AB (julk), Suomen sivuliike
Julkaistu
29.3.2017 7:00:00