VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

3 syytä investoida vielä tänä vuonna

Vuosi lähenee loppuaan ja monessa yrityksessä mietitään, pitäisikö investointeja tehdä vielä tämän vuoden aikana vai odotetaanko ensi vuotta. Molemmille vaihtoehdoille on tietysti omat perusteensa, mutta miksi siirtää ensi vuoteen hankintoja, jotka voi tehdä jo nyt? Listasimme kolme hyvää syytä, miksi hankinnat kannattaa tehdä leasingillä vielä ennen vuodenvaihdetta.

 1. Hyödynnä myyjäliikkeiden loppuvuoden tarjoukset

  Oli hankinnassa kyse sitten uusista tietokoneista tai pyöräkuormaajasta, monilla myyjäliikkeillä on loppuvuodesta hyviä tarjouksia – tietysti nekin haluavat saada varastojaan tyhjemmiksi ennen vuodenvaihdetta.

  - Osa tarjouksista on niin hyviä, että niihin kannattaa tarttua, jos hankinta on pian ajankohtainen. Tarjoukset eivät ole voimassa loputtomia aikoja, joten kannattaa lähteä liikkeelle nopeasti, jotta ehtii rauhassa hieroa kauppoja, sanoo Ikano Bankin myyntijohtaja Joel Liski.

 2. Uusi vuosi käyntiin uudella kalustolla

  Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin työskennellä päivitetyn kaluston kanssa! Jos haluaa pitää asiakkaat tyytyväisinä ja toiminnan rullaamassa – tai ehkä jopa kasvattaa sitä – työvälineiden on oltava kunnossa ja ajan tasalla.

  Monilla aloilla esimerkiksi päästönormit ovat vaikuttaneet kaluston hankintaan. Niihin ei kuitenkaan ole odotettavissa muutoksia lähiaikoina, joten uusia koneita voi huoletta hankkia nyt ilman pelkoa siitä, että ne pitää heti vaihtaa.

 3.  Eroon huoltoruljanssista!

  Toimivaankin koneeseen tai laitteeseen saattaa tulla joskus häiriöitä, jolloin korjauksen kanssa säätäminen vie aikaa tehokkaalta työltä. Ylimääräisestä säädöstä on kuitenkin mahdollista päästä eroon, sillä leasing-sopimukseen on mahdollista sisällyttää lisäpalveluita: esimerkiksi huoltoa tai kierrätyspalveluita.

  - Leasingissä asiakas maksaa käyttämisestä, ei omistamisesta. Jos konetta pitää huoltaa tai siitä pitää päästä eroon leasing-sopimuksen päätyttyä, tämä onnistuu helposti lisäpalveluiden avulla, Liski muistuttaa.