IKEA-rahoituksella maksat sisustusunelmat osissa

IKEA-asiakkaana sinulla on mahdollisuus toteuttaa sisustusunelmasi heti ja maksaa itsellesi sopivissa osissa. Valittavanasi on kolme rahoitusvaihtoehtoa; lasku, hei-kortti tai hei-laina.  

IKEA hei-kortti

IKEA hei-kortti sopii sinulle, jos haluat maksaa ostoksesi laskulla ja asioit säännöllisesti IKEA-tavaratalossa tai -nettikaupassa. Voit saada luottoa 500 - 5 000 euroa ja päättää itse sinulle sopivasta takaisinmaksusta. Kortissa ei ole avaus- eikä vuosimaksua ja sen käyttökustannukset ovat markkinoiden alhaisimpia. Hei-kortin kaikki kulut huomioiva, todellinen vuosikorko keskimääräiselle 2500 euron luotolle on 23,45 %. Laskelmassa on käytetty 12 kk takaisinmaksuaikaa (tilanne 1.3.2023). Tilinhoitomaksu on 1,50€ /kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 2797 euroa.

Kampanja-ajalle 1.1.-31.12.2023 yli 300 € IKEA hei-korttiostokselle korko 6 kk ajan 0 %!

Hae IKEA hei-korttia

Oma Tili -palvelussa voit tarkastella hei-korttitilisi tietoja ja laskutusta sekä löytää vastauksia yleisimpiin hei-korttia koskeviin kysymyksiin. 

 

hei

IKEA hei-laina

Laina sopii suurempien unelmien rahoittamiseen, esimerkiksi keittiöremonttiin tai kesämökin kalustamiseen. Lainasummaa ei makseta pankkitilille, vaan saat summaa vastaavan maksutositteen, joka käy ostovälineenä IKEA-tavarataloissa ja -nettikaupassa kolmen kuukauden ajan. 

Kampanja-ajalle 1.1.-31.12.2023 yli 3000 € IKEA hei-lainaostokselle korko 6 kk ajan 0 %!

Hae IKEA hei-lainaa

Laina maksetaan takaisin kuukausierissä, joiden suuruus määräytyy lainasumman mukaan. Kuukausierä pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Mikäli korko muuttuu, myös takaisinmaksuaika muuttuu. Lainan avausmaksu on 0/35/50 euroa riippuen lainan määrästä ja lainanhoitomaksu 3,00 euroa / kk. Kun lainan nimelliskorko on 16,9% ja laina-aika 60kk, kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron lainalle on 23,82 % (tilanne 01.06.2023). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 8178 euroa.

 

IKEA-lasku

Laskun voit valita maksutavaksi tehdessäsi ostoksia IKEA-verkkokaupassa, jolloin saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi.

Laskua voi käyttää vähintään 10€ ostoksiin. Luottoraja on enintään 2000 € uusille asiakkaille, enintään 3000 € olemassa oleville asiakkaille. Ei korkoa tai laskutuslisää. Lasku lähetetään sähköpostilla, kun tuotteet on toimitettu.

Laskun voi siirtää IKEA hei-kortille osissa maksamista varten.

Näin haet IKEA-rahoitusta

Sekä IKEA hei-korttia että IKEA hei-lainaa voit hakea netissä verkkopankkitunnuksillasi tai IKEA-tavaratalon infopisteissä. Molemmissa tapauksissa hakemuksesi käsitellään saman tien. Hyväksytyn hakemuksen mukana saat väliaikaisen ostotodistuksen, jolla voit tehdä ostoksia heti.

IKEA hei-korttia voit hakea tarpeistasi riippuen 500 - 5 000 euron luottorajalla. Lainaa voit hakea aina 10 000 euroon saakka. Jos tarvitsemme lisätietoja, kuten työsuhdetiedot sekä palkka- ja verotustiedot, pyydämme niitä. Käsittelyaika liitteiden vastaanottamisesta on maksimissaan 5 työpäivää

 

Tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat meitä

81 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä IKEA hei-lainaan ja hei-korttiin. Tyytyväisyys on vain kasvanut viime vuosien aikana. Tulos perustuu tutkimukseen, jonka riippumaton tutkimuslaitos, Nepa, toteutti syksyllä 2022 IKEA-rahoitusasiakkaiden keskuudessa.