VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

IKEA-rahoituksella maksat sisustusunelmat osissa

IKEA-asiakkaana sinulla on mahdollisuus toteuttaa sisustusunelmasi heti ja maksaa itsellesi sopivissa osissa. Valittavanasi on kolme rahoitusvaihtoehtoa; hei-kortti, IKEA-laina tai IKEA-lasku.  

Hei-kortti

IKEA hei-kortti sopii sinulle, jos haluat maksaa ostoksesi erissä ja asioit säännöllisesti IKEA-tavaratalossa tai -nettikaupassa.

Lue lisää hei-kortista

IKEA-laina

IKEA-lainalla maksat joko pienet tai isot hankinnat erissä. Voit hakea lainaa jopa 25 000€ asti. IKEA-lainalla saat aina 3 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Lue lisää IKEA-lainasta

IKEA-lasku

Laskun voit valita maksutavaksi tehdessäsi ostoksia IKEA-verkkokaupassa, jolloin saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Laskua voi käyttää vähintään 10€ ostoksiin.

Lue lisää IKEA-laskusta

Näin haet IKEA-rahoitusta

Sekä Hei-korttia että IKEA-lainaa voit hakea netissä verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksesi käsitellään saman tien. Hyväksytyn hakemuksen mukana saat digitaalisen kortin, jolla voit tehdä ostoksia heti.

IKEA hei-korttia voit hakea tarpeistasi riippuen 500 - 10 000 euron luottorajalla. IKEA-lainaa voit hakea aina 25 000 euroon saakka. IKEA-laina toimii hyvin esim. keittiölainana. Jos tarvitsemme lisätietoja, kuten työsuhdetiedot sekä palkka- ja verotustiedot, pyydämme niitä. Käsittelyaika liitteiden vastaanottamisesta on maksimissaan 5 työpäivää.

 

Tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat meitä

82 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä IKEA -lainaan ja hei-korttiin. Tyytyväisyys on vain kasvanut viime vuosien aikana. Tulos perustuu tutkimukseen, jonka riippumaton tutkimuslaitos, Nepa, toteutti syksyllä 2023 IKEA-rahoitusasiakkaiden keskuudessa.