VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

Tietoa meistä

Lyhyesti meistä

Ikano Bank AB kuuluu Ikano-konserniin. Ikano oli alun perin osa IKEA-kodinsisustusyritystä, jonka Ingvar Kamprad perusti Etelä-Ruotsin Smoolannissa sijaitsevassa Älmhultissa vuonna 1943. 1950-luvulla Kamprad alkoi perustaa IKEA-huonekalubisneksen rinnalle itse omistamiaan yrityksiä. Vuonna 1988 Ikanosta tuli itsenäinen konserni. Ikano Bank on 51 %:sti Kampradin perheen ja 49%:sti Ingka Groupin omistuksessa. Toimimme Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, UK:ssa, Saksassa, Itävallassa ja Puolassa. Ikano Bankin toiminta alkoi Suomessa vuonna 2009.

Ikano Group "Our Essence"

Lehdistötiedote 26.3.2024: Ingka Investments B.V. Ikano Bankin ainoaksi omistajaksi

Palvelumme

Luomme mahdollisuuksia parempaan elämään tarjoamalla yksinkertaisia, reiluja ja edullisia palveluja, jotka parantavat monien ihmisten ja yritysten taloutta. Pyrimme vaikuttamaan asioihin tarjoamalla rahoituspalveluja reiluilla ehdoilla. Edistämme parempaa tulevaisuutta helposti saatavilla olevalla rahoituksella, joka tukee asiakkaidemme vastuullista elämää.

Yrityksille tarjoamme leasing-rahoitusta. Ikano Bankin leasing antaa joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksen kalusto- ja laitehankintoja varten.

Kuluttajille tarjoamme rahoitusta IKEA-ostoksiin.

Arvomme

Visiomme on luoda mahdollisuuksia parempaan elämään. Kaikkea Ikanon liiketoimintaa ohjaa kolme perusarvoa: maalaisjärki, yhdessä tekeminen ja rohkeus toimia toisin. Nämä arvot tukevat lupaustamme reiluista ehdoista.

Maalaisjärki

Maalaisjärki on osa perintöämme ja yrityskulttuuriamme. Meillä on käytännönläheinen ja kustannustietoinen lähestymistapa liiketoimintaan. Me uskomme, että mitä yksinkertaisemmat säännöt, sitä luontevampaa niiden kanssa on työskennellä.

Yhdessä tekeminen

Ikanolle on ominaista ihmiset, jotka tekevät yhteistyötä ja kunnioittavat toistensa työpanosta. Me luomme työympäristön, jossa jokainen henkilö on tärkeä, ja jossa kaikki jakavat keskenään arvokasta tietoa, kokemuksia ja hyviä ideoita. Kuuntelemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme ja otamme heistä oppia. Kuljemme yhdessä eteenpäin kehityksen tiellä.

Rohkeus toimia toisin

Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, parempia tapoja toteuttaa liiketoimintaamme ja luoda asiakkaillemme lisäarvoa. Päästäksemme tähän meidän täytyy uskaltaa toimia toisin, ja kysyä miksi? Ajattelemme uusilla tavoilla, jotta voisimme pysyä askeleen edellä, edistää liiketoimintaamme, vähentää kuluja, auttaa kasvattamaan yhteistyökumppaneidemme kilpailukykyä ja kannattavuutta ja parantaa asiakkaidemme jokapäiväistä elämää.

Lupauksemme

 

Reiluilla ehdoilla

Arvioimme jatkuvasti ratkaisujamme ja tapoja, kuinka työskentelemme asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja työntekijöidemme kanssa. Syy tähän on se, että suunnittelemme liiketoimintaamme pitkällä aikavälillä ja haluamme luoda pitkäkestoisia yhteistyökumppanuuksia. Reilut ehdot merkitsevät osapuolten välistä riskeihin, tehtäviin ja voittoihin liittyvää tasapainoa. Tärkeää on myös liiketoiminnan avoimuus ja täsmällisyys. Ikano on reilu yritys, reilu työnantaja ja vastuuntuntoinen paikallisen yhteisön jäsen.

Values

Miten suojelemme arvojamme ja lupauksiamme

Me Ikano Bankissa pyrimme toimimaan arvojemme mukaan ja noudattamaan käytännesääntöjämme. Mutta hyvistä aikomuksista huolimatta joskus tapahtuu ikäviä asioita.

Kannustamme kaikkia niitä meihin jossakin suhteessa olevia tai olleita, jotka ovat kokeneet tai havainneet väärinkäytöksiä työasioissa, ilmoittamaan havainnoistaan tarvitsematta pelätä kostotoimia.

Käytettävissä on useita sisäisiä viestintäkanavia, joiden avulla huolenaiheet voidaan tuoda avoimesti esiin. Tiedämme kuitenkin, että joissakin tilanteissa tämä ei ehkä ole mahdollista.

Siksi olemme ottaneet käyttöön EthicsPoint Alertline -linjan. Se on luottamuksellinen, turvallinen, ulkoisesti hallinnoitu palvelu, jonka avulla voit halutessasi tehdä ilmoituksen nimettömänä.

Haluan raportoida