VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

Sohva osamaksulla tai keittiö lainalla? Tutustu IKEA hei-rahoitukseen!

Onko haaveissa uusi sohva tai uusi sänky? Suunnitteletko keittiöremonttia tai kaipaatko uusia puutarhakalusteita? Isommissa hankinnoissa on myös isompi hintalappu, mutta onneksi rahoitus ei ole ongelma. Kun ostokset tehdään IKEA:ssa, rahoitusvaihtoehtoina ovat luottokortti, laina ja lasku.

Ikano Bankin juuret ovat syvällä IKEA-konsernissa, joten on vain luontevaa, että valikoimiimme kuuluvat myös kuluttajien IKEA-rahoitusratkaisut. Olemme tarjonneet kuluttajarahoitusta jo vuodesta 2004 lähtien, ja asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä siihen.

IKEA:n oma luottokortti eli hei-kortti

Hei-korttia voi käyttää sekä IKEA-tavaratalossa että nettikaupassa paketti- ja keskusvarastotoimitusten yhteydessä. Kortti haetaan usein muuton yhteydessä, kun on tarvetta päivittää sisustusta kerralla enemmän – tai vaikkapa ostaa ensimmäiseen omaan kotiin koko kalustus.

Kortissa ei ole avausmaksua tai vuosimaksua, joten siitä ei kerry ylimääräisiä kuluja. Monet asiakkaamme pitävät sitä omana ”sisustusrahastonaan”, jota voi käyttää silloin, kun tulee tarvetta isommille ostoksille tai kun jokin huonekalu hajoaa ja sen tilalle tarvitaan nopeasti uusi.

Hei-kortin luottoraja on 500-5000 euroa. Ostoksista kertynyttä saldoa voi lyhentää pienissä erissä, sillä minilyhennys on vain 3 prosenttia velkasaldosta.

Lue lisää hei-kortista ja hae sitä verkkopankkitunnuksillasi!

IKEA:n hei-laina

Yksi kodin suurimmista hankinnoista on uusi keittiö. Keittiöremontin yhteydessä haetaankin usein hei-lainaa, jonka avulla isommat ostokset voidaan maksaa pois tasaerissä kuukausittain. Laina-aika voi olla jopa viisi vuotta.

Hei-laina on 1000-10 000 euron vakuudeton laina, johon ei tarvita takaajia. Lainasummasta riippuen avausmaksu on 0-50 euroa. Kun lainapäätös on annettu, ostoksia voi tehdä 90 vuorokauden ajan tavaratalossa tai verkkokaupassa paketti- ja keskusvarastotoimitusten yhteydessä.

Jos hei-lainalla rahoitetaan uusi keittiö, osan lainasummasta voi käyttää IKEA-asennuspalvelun maksamiseen.

Lue lisää hei-lainasta ja hae sitä verkkopankkitunnuksillasi!

IKEA-lasku

Vähän pienempiä ostoksia tehdessä yhtenä rahoitusvaihtoehtona voi olla IKEA-lasku, jota käytetään tyypillisesti muutaman sadan euron tilauksissa. Laskun avulla ostoksia ei tarvitse maksaa heti, vaan maksuaikaa on 14 päivää. Korkoa tai laskutuslisää ei kerry.

Muutamalla sadalla eurolla löytyy jo mukavat puutarhakalusteet kesäksi, tai vaikkapa uusi, tehokkaampi pesukone.

IKEA-laskun voi valita vaihtoehdoksi verkkokaupassa paketti- ja keskusvarastotoimitusten yhteydessä.

Maksatko mieluummin ostoksesi laskulla? Näin se toimii!