VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back


Uusi IKEA-laina rahoittaa kuluttaja-asiakkaiden isotkin hankinnat

Ikano Bankin kuluttajapalveluiden tuotevalikoima laajeni syyskuun lopussa IKEA-lainalla. Nyt jopa kokonaisen keittiön tai kodin uuden kalustuksen hankinta onnistuu nopeasti ja helposti. Tuotekehitys on osa Ikano Bankin tavoitetta tarjota asiakkaille reiluja rahoituspalveluita erilaisiin tarpeisiin.

Ikano Bankin leasing-rahoituksen yritysasiakkaat ja partnerit eivät välttämättä ole tulleet ajatelleeksi, että meillä on pitkä historia osana IKEA-konsernia aina vuoteen 1988 saakka. Jos olet tehnyt ostoksia IKEA hei-kortilla tai IKEA-laskulla, olet käyttänyt myös kuluttajapalveluitamme. Syyskuun lopulta lähtien IKEA-ostoksia on voinut tehdä edellä mainittujen lisäksi uudella IKEA-lainalla.

Pitkä laina-aika tarjoaa kohtuulliset maksuerät

IKEA-laina on suunniteltu erityisesti suuriin hankintoihin kuten koko kodin sisustuksen uusimiseen tai keittiöremonttiin. Lainaa voi saada jopa 25 000 euroa, ja se myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia. Kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jaakko Sarakorpi kertoo, että IKEA-lainan myötä asiakkaita pystytään palvelemaan aikaisempaa laajemmin.

“ Nyt, kun myös asiakkaiden isompien IKEA-hankintojen kuten säilytysjärjestelmien ja keittiöiden rahoitustarpeisiin löytyy ratkaisu, meillä on tarjota palvelu lähes mille tahansa IKEA-ostoksille”, Sarakorpi iloitsee.

Lainaa haetaan netissä verkkopankkitunnuksilla. Päätöksen saa jopa minuutissa, minkä jälkeen ostoksia voi tehdä saman tien. Lainalla voi 90 päivän ajan tehdä ostoksia Ikean verkkokaupassa ja tavarataloissa.

“Kyseessä on erilainen luotto kuin perinteinen kulutusluotto. Lainasummaa ei makseta tilille, vaan luotto on auki asiakkaan tilipalvelussa. Myönnetyn luottosumman puitteissa voi tehdä rajattoman määrän IKEA-ostoksia 90 päivän ajan. Laina-aika on jopa 8 vuotta, joten maksuerät voi pitää kohtuullisina ”, Sarakorpi kertoo.

Ostokset hoidetaan Oma Tili –palvelun digitaalisella maksukortilla

Uudella rahoitustuotteella tavoitellaan entistä parempaa asiakaskokemusta. IKEA-lainaan liitetään asiakkaan Oma Tili -palvelu, jossa asiakkaalla on oma digitaalinen maksukortti ostoksia varten. Oma Tili -palvelusta näkee, paljonko lainaa on vielä käytettävissä ja mitä maksuja on tulossa. Sarakorpi kertoo, että kehitystyö on osa koko pankin muutosmatkaa, jossa rakennetaan palveluita eri tavalla:

“ Haluamme luoda yksinkertaisia, reiluja ja edullisia rahoituspalveluja.”

Jaakko Sarakorpi iloitsee, kun pitkän kehitystyön tulos on nyt asiakkaiden saatavilla:
“Uuden tuotteen lanseerauksen myötä testaamme ensimmäistä kertaa uutta konseptiamme, jossa hyödynnämme aiempaa enemmän kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita. Uusien ominaisuuksien integrointi alustaamme on ollut meille suuri kehitystyö, ja olemme nyt innoissamme muutosmatkamme seuraavasta vaiheesta.”

Lisätietoja IKEA-lainasta saat tuotesivulta.