VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

Leasingrahoitus pysyi vahvassa myötätuulessa vuonna 2022

Leasingrahoituksen kysyntä kasvoi vuonna 2022 Ikano Bank -konsernin kaikissa maayhtiöissä. Tulosten takaa löytyy pitkäaikaista työtä ja syvällistä tiedon analysointia.

– Vuosi 2022 sujui Ikano Bank Finlandilla hyvin. Olemme kiitollisia kumppaneillemme ja asiakkaillemme, joiden kanssa teemme tärkeää ja pitkäjänteistä yhteistyötä investointien leasingrahoituksessa, sanoo Suomen-liiketoimintaa johtava Miia Heliö.

– Tulosten takana on tutkittu ja testattu, tietoon perustuva toimintamallimme. Vastuulliseen rahoittamiseen kuuluu, että laskemme ja arvioimme tarkkaan kaikki rahoitushakemukset. Pitkällä kokemuksella tiedämme, mitkä toimialat ja millaiset yritykset hyötyvät eniten rahoituksestamme ja saavat siitä taloudellisen hyödyn, jolla takaisinmaksu sujuu, Miia Heliö jatkaa.

Ikano Bankin on tehnyt Suomessa monen vuoden ajan kehitystyötä, jolla sekä kuluttajarahoituksen että yritysrahoituksen ratkaisut ovat mahdollisimman ennustettavia ja tuottavat onnistumisia kaikille osapuolille.

– Kun toimiva malli on olemassa, jatkamme sitä. Siksi meidän ei tarvitse löysätä tai kiristää luotonantamisen rajoja. On ehdottomasti asiakkaidemme intressissä, että rahoitus on mahdollisimman ennustettavaa. Se luo molemminpuolista luottamusta, Heliö arvioi.

Jatketaan sitä, mikä toimii

Ulkoiset tekijät vaikuttavat rahoituksen korkotasoon ja regulaatioympäristöön. Niille rahoitusyritykset eivät voi mitään. Sen sijaan omia linjauksiaan Ikano Bank tekee aivan yhtä vakaasti kuin ennenkin.

– Maailma näyttää monien mielestä epävarmalta, ja sitä se on. Siksi emme aio muuttaa toimintamalliamme alkavana vuonnakaan. Jatkamme sitä, mikä toimii. Rahoituksen tarve ei häviä minnekään. Selkeille ja ennustettaville ratkaisuille, joissa tarjous ja tarve kohtaavat, löytyy kysyntää.

– Kehitystyö ei pysähdy koskaan. Kuluttajarahoituksessa jatkamme yhteistyömallin vahvistamista IKEA:n kanssa. B-to-b-myyntitiimimme puolestaan vahvistuu yhdellä henkilöllä vuoden 2023 alusta alkaen, Miia Heliö vetää yhteen.