VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

Miksi yrityksen kannattaa tarjota asiakkailleen leasing-rahoitusta?

Hankintojen tekemisessä leasing-rahoituksella on yritykselle kiistattomia etuja: pääoma säästyy toiminnan kehittämiseen, kulut ovat ennakoitavissa ja pakettiin voi yhdistää myös esimerkiksi huoltopalveluita.

Mutta miksi myyjäyrityksen kannattaisi tarjota asiakkailleen leasingiä yhtenä rahoitusvaihtoehtona?

Ensinnäkin leasing-rahoitus on myyjälle kannattava vaihtoehto, sillä sen avulla myyjä saa hankinnan hinnan heti ilman pitkää maksuaikaa.

- Etenkin isompia hankintoja tehdään usein esimerkiksi laskutuksella, jolloin riski jää myyjälle. Myyjäliike ei välttämättä ole rahoituksen asiantuntija, vaan se voi ajautua helposti pankkien ja rahoitusyhtiöiden tontille ilman valmiuksia toimia kuin rahoittaja. Kun hankinta tehdään leasingillä, riski on rahoittajalla, toteaa Ikano Bankin myyntijohtaja Joel Liski.

Leasingin tarjoaminen yhtenä maksuvaihtoehtona on myös myyjän tapa palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Kun vaihtoehtoja on tarjolla, hankinnan tekeminen ei jää kiinni hinnasta.

- Leasingiä käytetään usein isommissa ja kalliimmissa hankinnoissa. Jos ostajan pitää sitoa hankintaan yrityksen pääomaa, investointi saattaa jäädä tekemättä. Erilaiset rahoitusvaihtoehdot madaltavat kynnystä investoida, ja myyjäyritys pääsee vauhdittamaan myyntiään.

Ikano Bankilla on yhteistyökumppanina noin 250 myyjäliikettä, jotka tarjoavat asiakkailleen tuotteita tai palveluita. Painotus on ollut jo useamman vuoden raskaassa kalustossa, esimerkiksi kuorma-autoissa ja kaivureissa.

- Tuleville vuosille isona teesinä ovat teollisuuslaitteet. Niille on kysyntää, sillä teollisuuden investoinnit ovat olleet pitkään melko matalalla tasolla ja nyt tilanne on alkanut taas elpyä.

Lue lisää leasing-yhteistyökumppanuudesta: 
https://ikanobank.fi/tietoameistä/lehdistötiedotteet/leasing-kumppanuus

 

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Joel Liski

Ikano Bank

040 832 3999

joel.liski@ikano.fi