VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

CNC-koneen leasing-rahoitus

Ikano Bankin leasing antaa joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksesi CNC-koneen hankintaa varten. CNC-koneen leasing-sopimus on pitkäkestoista käyttöoikeutta koskeva vuokrasopimus ja se on turvallinen rahoitusratkaisu ilman yllätyksiä, sillä et maksa esim. CNC-sorvin, CNC-jyrsimen tai muun CNC-koneen omistamisesta, vaan ainoastaan käytöstä. Ikano Bankilla ei ole omaa kalustovalikoimaa, vaan Te katsotte haluamanne CNC-koneen valmiiksi valitsemastanne paikasta, jolloin se hankitaan leasing-sopimuksella käyttöönne. CNC-koneen omistusoikeus pysyy leasing-sopimuksen ajan Ikano Bankilla. Kun käyttötarpeesi päättyy, hankinta ei jää rasittamaan kirjanpitoasi, mutta sinulla on myös mahdollisuus ostaa CNC-kone.

 

Arvioi kuukausierän suuruutta

Edustan myyjäliikettä

CNC kone

Mitä CNC-kone leasing maksaa

CNC-koneesta kuukausittain maksettava hinta riippuu tarvittavasta rahoitusmäärästä, joka taas koostuu useasta asiasta. CNC-koneen hintaan vaikuttaa oleellisesti millainen CNC-kone on kyseessä, mikä on mm. työstettävien kappeleiden koko, määrä ja muoto. CNC-koneen leasing sopimuksessa kuukausihintaa on mahdollista säätää pienemmäksi maksamalla käsiraha tai pidentämällä sopimuksen kestoa.

Esimerkiksi Uuden CNC-sorvin hinta voi olla 50 000 euroa, jolloin leasing-sopimuksen kuukausihinnaksi tulisi arviolta 920 - 989 € euroa viiden vuoden sopimuksella. Uusi CNC-jyrsin voi maksaa kymmenistä tuhansista jopa 100 000 euroon, jolloin kuukausihinnaksikin muodostuu samalla sopimuksen pituudella muutamia tuhansia euroja.

On hyvä huomioida, että laitteen jäännösarvo vaikuttaa lopulliseen kuukausihintaan. Harkitsemaasi CNC-koneen leasing-sopimuksen kuukausierää voit arvioida alta löytyvällä leasing-laskurilla. Laskurissa investoinnin maksimimäärä on 100 000 euroa, mutta teemme myös sitä suurempia leasing-sopimuksia. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä soittamalla myyntipäälliköillemme.

 

 

Arvioi CNC-koneen kuukausierän suuruutta leasing-laskurilla

Kun olet arvioinut kuukausierän suuruutta, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta haluat hankkia koneen tai laitteen, ja pyydä Ikano Bankin rahoitustarjousta.

Leasinglaskuri
Arvioi kuukausierän suuruutta leasinglaskurilla
Arvioitu markkina-arvo vuokra-ajan lopussa

Kuukausierä

Laskurin kuukausierä on suuntaa-antava. Kun olet arvioinut kuukausierän suuruutta, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta haluat hankkia koneen tai laitteen, ja pyydä Ikano Bankin rahoitustarjousta.

Lue miten nykyiset asiakkaat ovat hyödyntäneet leasing-rahoitusta

 

Leasing-kumppaniksi Ikano Bankin kanssa?

Leasing-rahoitusmallissamme rakennamme kestäviä kumppanisuhteita yritysten kanssa, jotka myyvät tuotteitaan ja palveluitaan yritysasiakkaille. Tällöin kumppaniliike voi tarjota asiakkailleen Ikano Bankin leasing-ratkaisuja sopivilla kuukausierillä.

Jos edustat myyjäliikettä ja haluat madaltaa asiakkaidesi kynnystä hankintojen tekemiseen tarjoamalla leasing-vaihtoehtoa, niin lue lisää kumppanisuhteesta Ikano Bankin kanssa.

Edustan myyjäliikettä

Kymmenen syytä leasata CNC-kone

 1. Kuukausimaksun helppous verrattuna kertainvestointiin.
 2. Investoi ilman omaa pääomaa: leasingin avulla voit hankkia CNC-koneen kokonaan ilman pääomaa, eli maksat käsirahaa 0 €.
 3. Järkevä budjetointi: saat ensimmäisen laskun jälkeen aina samansuuruisen laskun, esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kvartaalissa, sopimuskauden loppuun asti.
 4. Liiketoimintasi voi uudistua ja kasvaa: Leasing-rahoituksella saat nopeasti käyttöösi liiketoimintasi tarvitsemat laitteet ja kalustot.
 5. Helpotat arkeasi: leasing-rahoituksella varmistat, että käytössäsi on jatkuvasti toimiva kalusto, eikä toimintaasi tule kalliita keskeytyksiä.
 6. Alv:n vähennyskelpoisuus: leasing-vuokra on kokonaisuudessaan yrityksen kulua, joista alv:n osuus on vähennyskelpoista.
 7. Kirjanpidon helppous: yrityksesi ei omista kalustoa, jolloin investointi ei rasita yrityksesi tasetta, ellet näin erikseen halua.
 8. Ennakoitava vuokran määrä auttaa sinua investointisi tuoton arvioinnissa ja voit kohdistaa yrityksesi varat tuottavaan käyttöön, esimerkiksi palkkaamalla henkilöstöä.
 9. Aina ajan tasalla oleva kalusto: CNC-koneen leasing-sopimuksen päättyessä voit tehdä uuden sopimuksen tai päivittää kalustosi uuteen.
 10. Jätät vaihtoehdon myös omistukseen: jos haluat pitää CNC-koneen rahoitussopimuksen päätyttyä, niin sinulla on mahdollisuus lunastaa se omaksesi.

Lue leasing-ostajan opasta

 

 

Yrityksesi työstökoneiden uusiminen voi tuoda jopa säästöä!

Vanhat, manuaaliset työstökoneet saattavat jopa rajoittaa liiketoimintasi kehittymistä. Uudet CNC-koneet mahdollistavat paremman työstötarkkuuden, tasaisen laadun ja joustavan tuotannon. CNC-koneiden leasingrahoitus mahdollistaa yrityksesi kaluston uusimisen ja voi tuoda merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä sekä parantaa työtehtävien tekemisen mielekkyyttä.

 • Kehittyneemmän kaluston kanssa työskentely nopeuttaa tuotantoa ja kasvattaa tuotantokapasiteettiä.
 • Työstökoneiden luotettavuus ja toimintavarmuus parantuu, jolloin hajoamisesta johtuva hukka-aika minimoituu.
 • CNC-koneiden avulla osien laatu paranee ja viallisten osien kustannukset vähenevät.
 • Uusittu kalusto näyttää, että yrityksesi menestyy ja on kasvu-uralla. Tämä voi parantaa yrityksesi houkuttelevuutta myös uusien työntekijöiden silmissä.

 

Miten CNC-koneen leasing toimii? Päätös rahoituksesta jopa saman vuorokauden sisällä!

Ikano Bankissa CNC-koneen leasing-rahoituksen hankkiminen on suoraviivainen ja nopea prosessi. Otat yhteyttä myyjäliikkeeseen tai suoraan meihin soittamalla. Rahoitustarpeesi kartoitetaan, jonka jälkeen tehdään luottohakemus joko myyjäliikkeen tai Ikanon toimesta. Hyväksytyn päätöksen jälkeen allekirjoitetaan sopimus ja saat CNC-koneen käyttöösi. Käytön alettua maksat ennalta sovitun leasing-vuokran esimerkiksi kuukausittain ja sopimuksen päätyttyä voit palauttaa CNC-koneen myyjäliikkeelle tai ostaa sen omaksi. Voit myös tehdä uuden leasing-sopimuksen ja hankkia kokonaan uuden CNC-koneen!