VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

Kahviautomaatin leasing-rahoitus yrityksille

Työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyteen kannattaa panostaa. Ikano Bankin leasing antaa joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksesi kahviautomaatin, kahvikoneen, juoma-automaatin tai vaikka välipala-automaatin hankintaa varten. Kahviautomaatin leasing-sopimus on pitkäkestoista käyttöoikeutta koskeva vuokrasopimus ja se on turvallinen rahoitusratkaisu ilman yllätyksiä, sillä et maksa esim. kahviautomaatin omistamisesta, vaan ainoastaan sen käytöstä. Ikano Bankilla ei ole omaa laitevalikoimaa, vaan te katsotte esim. haluamanne kahviautomaatin valmiiksi valitsemaltanne myyjäyritykseltä, jolloin se hankitaan leasing-sopimuksella käyttöönne. Laitteen omistusoikeus pysyy leasing-sopimuksen ajan Ikano Bankilla. Kun käyttötarpeesi päättyy, hankinta ei jää rasittamaan kirjanpitoasi, mutta sinulla on myös mahdollisuus ostaa kahviautomaatti, mikäli tästä on sovittu rahoitussopimusta tehdessä.

Arvioi kuukausierän suuruutta

Edustan myyjäliikettä

Mitä kahviautomaatti leasing maksaa

Kahviautomaatin kuukausittain maksettava hinta riippuu tarvittavasta rahoitusmäärästä, joka taas koostuu useasta asiasta. Kahviautomaatin hintaan vaikuttaa oleellisesti millainen automaatti on kyseessä tai montako laitetta kerralla hankitaan. Myös koneen ominaisuudet, kuten kuumajuomavalikoima, vaikuttavat hintaan. Barista-tasoisen espressolaitteen hankintakustannus voi olla useita tuhansia euroja. Kahviautomaatin leasing-sopimuksessa kuukausihintaa on mahdollista säätää pienemmäksi maksamalla käsirahaa tai pidentämällä sopimuksen kestoa.

Esimerkiksi ison kahviautomaatin hinta voi olla muutamasta tuhannesta 10 000 euroon, jolloin leasing-sopimuksen kuukausihinnaksi tulisi arviolta 44-204 euroa viiden vuoden sopimuksella. Uusi La Marzocco espressolaite voi maksaa yli 20 000, jolloin kuukausihinnaksikin muodostuu samalla sopimuksen pituudella n. 400 euroa.

On hyvä huomioida, että laitteen jäännösarvo vaikuttaa lopulliseen kuukausihintaan. Harkitsemaasi kahvi-, juoma-, tai välipala-automaatin leasing-sopimuksen kuukausierää voit arvioida alta löytyvällä leasing-laskurilla. Laskurissa investoinnin maksimimäärä on 100 000 euroa, mutta teemme myös sitä suurempia leasing-sopimuksia. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä soittamalla myyntipäälliköillemme.

 

 

Arvioi kahviautomaatin kuukausierän suuruutta leasing-laskurilla

Kun olet arvioinut kuukausierän suuruutta, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta haluat hankkia koneen tai laitteen, ja pyydä Ikano Bankin rahoitustarjousta.

Leasinglaskuri
Arvioi kuukausierän suuruutta leasinglaskurilla
Arvioitu markkina-arvo vuokra-ajan lopussa

Kuukausierä

Laskurin kuukausierä on suuntaa-antava. Kun olet arvioinut kuukausierän suuruutta, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta haluat hankkia koneen tai laitteen, ja pyydä Ikano Bankin rahoitustarjousta.

Lue miten nykyiset asiakkaat ovat hyödyntäneet leasing-rahoitusta

 • Talhulla leasingkauppa käy ja asiakkaat haluavat vähäpäästöisiä koneita
 • Niemi-Korven konekaupassa leasing on jo valtavirtaa
 • Leasingin avulla yritys voi edistää vastuullisia valintojaan. Järventausta Oy vaihtoi öljylämmityksen ilmavesilämpöpumppuun – leasingilla vauhtia vihreään siirtymään
 • The Folks Hotel Konepaja hankki leasingilla retrohenkisiä trendijääkaappeja
 • Kosmetologi Elli Utriaisen maahantuontibisnes sai leasingistä lisävauhtia hoitolaitteiden myyntiin

Kymmenen syytä leasata kahviautomaatti

 1. Kuukausimaksun helppous verrattuna kertainvestointiin.
 2. Investoi ilman omaa pääomaa: leasingin avulla voit hankkia kahviautomaatin kokonaan ilman pääomaa, eli maksat käsirahaa 0 €.
 3. Järkevä budjetointi: saat ensimmäisen laskun jälkeen aina samansuuruisen laskun, esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kvartaalissa, sopimuskauden loppuun asti.
 4. Liiketoimintasi voi uudistua ja kasvaa: Leasing-rahoituksella saat nopeasti käyttöösi liiketoimintasi tarvitsemat laitteet ja kalustot.
 5. Helpotat arkeasi: leasing-rahoituksella varmistat, että käytössäsi on jatkuvasti toimiva kalusto, eikä toimintaasi tule kalliita keskeytyksiä.
 6. Alv:n vähennyskelpoisuus: leasing-vuokra on kokonaisuudessaan yrityksen kulua, joista alv:n osuus on vähennyskelpoista.
 7. Kirjanpidon helppous: yrityksesi ei omista kalustoa, jolloin investointi ei rasita yrityksesi tasetta, ellet näin erikseen halua.
 8. Ennakoitava vuokran määrä auttaa sinua investointisi tuoton arvioinnissa ja voit kohdistaa yrityksesi varat tuottavaan käyttöön, esimerkiksi palkkaamalla henkilöstöä.
 9. Aina käyttökunnossa oleva laitteisto: kahviautomaatin leasing-sopimuksen päättyessä voit tehdä uuden sopimuksen tai päivittää esim. kahvi- tai välipala-automaatin uuteen
 10. Jätät vaihtoehdon myös omistukseen: jos haluat pitää kahviautomaatin rahoitussopimuksen päätyttyä, niin sinulla on mahdollisuus lunastaa se omaksesi, mikäli tästä on sovittu rahoitussopimusta tehdessä.

Lue leasing-ostajan opasta

 

 

Miten kahviautomaatin leasing toimii? Päätös rahoituksesta jopa saman vuorokauden sisällä!

Ikano Bankissa kahviautomaatin leasing-rahoituksen hankkiminen on suoraviivainen ja nopea prosessi. Otat yhteyttä myyjäliikkeeseen tai suoraan meihin soittamalla. Rahoitustarpeesi kartoitetaan, jonka jälkeen tehdään luottohakemus joko myyjäliikkeen tai Ikanon toimesta. Hyväksytyn päätöksen jälkeen allekirjoitetaan sopimus ja saat kahvikoneen käyttöösi. Käytön alettua maksat ennalta sovitun leasing-vuokran esimerkiksi kuukausittain ja sopimuksen päätyttyä voit palauttaa kahviautomaatin myyjäliikkeelle tai ostaa sen omaksi, mikäli tästä on sovittu rahoitussopimusta tehdessä. Voit myös tehdä uuden leasing-sopimuksen ja hankkia kokonaan uuden kahviautomaatin!

 

Leasing-kumppaniksi Ikano Bankin kanssa?

Leasing-rahoitusmallissamme rakennamme kestäviä kumppanisuhteita yritysten kanssa, jotka myyvät tuotteitaan ja palveluitaan yritysasiakkaille. Tällöin kumppaniliike voi tarjota asiakkailleen Ikano Bankin leasing-ratkaisuja sopivilla kuukausierillä.

Jos edustat myyjäliikettä ja haluat madaltaa asiakkaidesi kynnystä hankintojen tekemiseen tarjoamalla leasing-vaihtoehtoa, niin lue lisää kumppanisuhteesta Ikano Bankin kanssa.

Edustan myyjäliikettä

 

Ota yhteyttä

 

Riina Tapionlinna
040 767 9728