Kaivinkoneen leasing

Ikano Bankin leasing antaa joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksesi kaivinkoneen hankintaa varten. Kaivinkoneen leasing-sopimus on pitkäkestoista käyttöoikeutta koskeva vuokrasopimus ja se on turvallinen rahoitusratkaisu ilman yllätyksiä, sillä et maksa kaivinkoneen omistamisesta, vaan ainoastaan käytöstä. Ikano Bankilla ei ole omaa kalustovalikoimaa, vaan Te katsotte haluamanne kaivinkoneen valmiiksi valitsemastanne paikasta, jolloin se hankitaan leasing-sopimuksella käyttöönne. Kaivinkoneen omistusoikeus pysyy leasing-sopimuksen ajan Ikano Bankilla. Kun käyttötarpeesi päättyy, hankinta ei jää rasittamaan kirjanpitoasi, mutta sinulla on myös mahdollisuus ostaa kaivinkone.

Arvioi kuukausierän suuruutta

Edustan myyjäliikettä

Kaivinkone-työmaalla

Mitä traktorin leasing maksaa

Traktorista kuukausittain maksettava hinta riippuu tarvittavasta rahoitusmäärästä, joka taas koostuu useasta asiasta, kuten esimerkiksi traktorin iästä, ajetuista kilometreistä, merkistä ja mallista. Kuukausihintaa on myös mahdollista säätää pienemmäksi maksamalla käsiraha tai pidentämällä sopimuksen kestoa. Esimerkkejä mahdollisista kuukausihinnoista:

 • 20 vuotta vanha Valmetin kuorma- ja metsätraktori voi maksaa 30 000 euroa, jolloin leasing-sopimuksen kuukausihinnaksi tulisi arviolta 575 euroa viiden vuoden sopimuksella.
 • 10 vuotta vanha Caterpillarin puskutraktori voi maksaa 100 000 euroa, jolloin leasing-sopimuksen kuukausihinnaksi tulisi arviolta 1 900 euroa viiden vuoden sopimuksella.
 • Uudet traktorit voivat maksaa reilusti yli satatuhatta euroa, jolloin kuukausihinnaksikin muodostuu viiden vuoden sopimuksen pituudella yli 2 000 euroa.

On hyvä huomioida, että laitteen jäännösarvo vaikuttaa lopulliseen kuukausihintaan. Harkitsemaasi traktorin leasing-sopimuksen kuukausierää voit arvioida alta löytyvällä leasing-laskurilla. Laskurissa investoinnin maksimimäärä on 100 000 euroa, mutta teemme myös sitä suurempia leasing-sopimuksia. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla myyntipäälliköillemme, niin saat räätälöidyn leasing-tarjouksen.

Arvioi kuukausierän suuruutta leasinglaskurilla

Kun olet arvioinut kuukausierän suuruutta, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta haluat hankkia koneen tai laitteen, ja pyydä Ikano Bankin rahoitustarjousta.

Lue miten nykyiset asiakkaat ovat hyödyntäneet leasing-rahoitusta

Kymmenen syytä leasata traktori

 1. Kuukausimaksun helppous verrattuna kertainvestointiin.
 2. Investoi ilman omaa pääomaa: leasingin avulla voit hankkia traktorin kokonaan ilman pääomaa, eli maksat käsirahaa 0 €.
 3. Järkevä budjetointi: saat ensimmäisen laskun jälkeen aina samansuuruisen laskun, esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kvartaalissa, sopimuskauden loppuun asti.
 4. Liiketoimintasi voi uudistua ja kasvaa: Leasing-rahoituksella saat nopeasti käyttöösi liiketoimintasi tarvitsemat laitteet ja kalustot.
 5. Helpotat arkeasi: leasing-rahoituksella varmistat, että käytössäsi on jatkuvasti toimiva kalusto, eikä toimintaasi tule kalliita keskeytyksiä.
 6. Alv:n vähennyskelpoisuus: leasing-vuokra on kokonaisuudessaan yrityksen kulua, joista alv:n osuus on vähennyskelpoista.
 7. Kirjanpidon helppous: yrityksesi ei omista kalustoa, jolloin investointi ei rasita yrityksesi tasetta, ellet näin erikseen halua.
 8. Ennakoitava vuokran määrä auttaa sinua investointisi tuoton arvioinnissa ja voit kohdistaa yrityksesi varat tuottavaan käyttöön, esimerkiksi palkkaamalla henkilöstöä.
 9. Aina ajan tasalla oleva kalusto: traktorin leasing-sopimuksen päättyessä voit tehdä uuden sopimuksen tai päivittää kalustosi uuteen.
 10. Jätät vaihtoehdon myös omistukseen: jos haluat pitää laitteen rahoitussopimuksen päätyttyä, niin sinulla on mahdollisuus lunastaa se omaksesi.

Lue leasing-ostajan opasta

Yrityksesi traktorien uusiminen voi tuoda jopa säästöä!

Vanhojen traktorien huoltokustannukset ovat yleensä isoja, jolloin uuden kaluston leasing-maksut saattavat olla jopa pienemmät kuin vanhan traktorikannan pelkät huoltokustannukset. Tästä syystä yrityksesi kaluston uusiminen voi tuoda merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä sekä parantaa työtehtävien tekemisen mielekkyyttä.

 • Kehittyneemmän kaluston kanssa työskentely voi nopeuttaa työtehtävien tekemistä merkittävästi.
 • Voit saada säästöjä polttoainekustannuksissa.
 • Traktorien luotettavuus ja toimintavarmuus parantuu, jolloin hajoamisesta johtuva hukka-aika minimoituu.
 • Uusittu kalusto näyttää, että yrityksesi menestyy ja on kasvu-uralla. Tämä voi parantaa yrityksesi houkuttelevuutta myös uusien työntekijöiden silmissä.
 • Ajomukavuuden lisääntyminen.
 • Parantunut työturvallisuus.

Miten kaivinkoneen leasing toimii? Päätös jopa saman vuorokauden sisällä!

Ikano Bankissa kaivinkoneen leasing-rahoituksen hankkiminen on suoraviivainen ja nopea prosessi. Otat yhteyttä myyjäliikkeeseen tai suoraan meihin soittamalla. Rahoitustarpeesi kartoitetaan, jonka jälkeen tehdään luottohakemus joko myyjäliikkeen tai Ikanon toimesta. Hyväksytyn päätöksen jälkeen allekirjoitetaan sopimus ja saat kaivinkoneen käyttöösi. Käytön alettua maksat ennalta sovitun leasing-vuokran esimerkiksi kuukausittain ja sopimuksen päätyttyä voit palauttaa kaivinkoneen myyjäliikkeelle tai ostaa sen omaksi. Voit myös tehdä uuden leasing-sopimuksen ja hankkia kokonaan uuden kaivinkoneen!