VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

Kaivinkoneen leasing

Ikano Bankin leasing antaa joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksesi kaivinkoneen hankintaa varten. Kaivinkoneen leasing-sopimus on pitkäkestoista käyttöoikeutta koskeva vuokrasopimus ja se on turvallinen rahoitusratkaisu ilman yllätyksiä, sillä et maksa kaivinkoneen omistamisesta, vaan ainoastaan käytöstä. Ikano Bankilla ei ole omaa kalustovalikoimaa, vaan Te katsotte haluamanne kaivinkoneen valmiiksi valitsemastanne paikasta, jolloin se hankitaan leasing-sopimuksella käyttöönne. Kaivinkoneen omistusoikeus pysyy leasing-sopimuksen ajan Ikano Bankilla. Kun käyttötarpeesi päättyy, hankinta ei jää rasittamaan kirjanpitoasi, mutta sinulla on myös mahdollisuus ostaa kaivinkone.

Arvioi kuukausierän suuruutta

Edustan myyjäliikettä

Kaivinkone-työmaalla

Mitä kaivinkone-leasing maksaa

Kaivinkoneesta kuukausittain maksettava hinta riippuu tarvittavasta rahoitusmäärästä, joka taas koostuu useasta asiasta, kuten esimerkiksi kaivinkoneen iästä, käyttötunneista, koosta, merkistä ja mallista. Kuukausihintaa on myös mahdollista säätää pienemmäksi maksamalla käsiraha tai pidentämällä sopimuksen kestoa.

Esimerkiksi muutaman vuoden vanha Hitachin minikaivukone voi maksaa 30 000 euroa, jolloin leasing-sopimuksen kuukausihinnaksi tulisi arviolta 575 euroa viiden vuoden sopimuksella, kun taas Caterpillarin uusi telakaivukone voi maksaa satoja tuhansia euroja, jolloin kuukausihinnaksikin muodostuu samalla sopimuksen pituudella muutamia tuhansia euroja.

On hyvä huomioida, että laitteen jäännösarvo vaikuttaa lopulliseen kuukausihintaan. Harkitsemaasi kaivinkoneen leasing-sopimuksen kuukausierää voit arvioida alta löytyvällä leasing-laskurilla. Laskurissa investoinnin maksimimäärä on 100 000 euroa, mutta teemme myös sitä suurempia leasing-sopimuksia. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä soittamalla myyntipäälliköillemme.

Arvioi kuukausierän suuruutta leasinglaskurilla

Kun olet arvioinut kuukausierän suuruutta, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta haluat hankkia koneen tai laitteen, ja pyydä Ikano Bankin rahoitustarjousta.

Leasinglaskuri
Arvioi kuukausierän suuruutta leasinglaskurilla
Arvioitu markkina-arvo vuokra-ajan lopussa

Kuukausierä

Laskurin kuukausierä on suuntaa-antava. Kun olet arvioinut kuukausierän suuruutta, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta haluat hankkia koneen tai laitteen, ja pyydä Ikano Bankin rahoitustarjousta.

Yrityksesi kaivinkonekannan uusiminen voi tuoda jopa säästöä!

Vanhojen laitteiden huoltokustannukset ovat yleensä isoja, jolloin uuden koneen leasing-maksut saattavat olla jopa pienemmät kuin vanhan koneen pelkät huoltokustannukset. Tästä syystä yrityksesi kaivinkonekannan uusiminen voi tuoda merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä sekä parantaa työtehtävien tekemisen mielekkyyttä.

 • Kehittyneimpien koneiden kanssa työskentely voi nopeuttaa työtehtävien tekemistä merkittävästi.
 • Voit saada säästöjä polttoainekustannuksissa.
 • Kaivinkoneiden luotettavuus ja toimintavarmuus parantuu, jolloin laitteiden hajoamisesta johtuva hukka-aika minimoituu.
 • Voit saada kilpailuetua tehokkaammasta työskentelystä ja suorituskyvyn parantumisesta. 
 • Uusittu kalusto näyttää, että yrityksesi menestyy ja on kasvu-uralla. Tämä voi parantaa yrityksesi houkuttelevuutta myös uusien työntekijöiden silmissä.
 • Ajomukavuuden lisääntyminen.
 • Parantunut työturvallisuus.

Kymmenen syytä leasata kaivinkone

 1. Kuukausimaksun helppous verrattuna kertainvestointiin.
 2. Investoi ilman omaa pääomaa: leasingin avulla voit hankkia kaivinkoneen kokonaan ilman pääomaa, eli maksat käsirahaa 0 €.
 3. Järkevä budjetointi: saat ensimmäisen laskun jälkeen aina samansuuruisen laskun, esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kvartaalissa, sopimuskauden loppuun asti.
 4. Liiketoimintasi voi uudistua ja kasvaa: Leasing-rahoituksella saat nopeasti käyttöösi liiketoimintasi tarvitsemat laitteet ja kalustot.
 5. Helpotat arkeasi: leasing-rahoituksella varmistat, että käytössäsi on jatkuvasti toimiva kalusto, eikä toimintaasi tule kalliita keskeytyksiä. 
 6. Alv:n vähennyskelpoisuus: leasing-vuokra on kokonaisuudessaan yrityksen kulua, joista alv:n osuus on vähennyskelpoista.
 7. Kirjanpidon helppous: yrityksesi ei omista kaivinkonetta, jolloin investointi ei rasita yrityksesi tasetta, ellet näin erikseen halua.
 8. Ennakoitava vuokran määrä auttaa sinua investointisi tuoton arvioinnissa ja voit kohdistaa yrityksesi varat tuottavaan käyttöön, esimerkiksi palkkaamalla henkilöstöä.
 9. Aina ajan tasalla oleva kalusto: kaivinkoneen leasing-sopimuksen päättyessä voit tehdä uuden sopimuksen tai päivittää kaivinkoneesi uuteen.
 10. Jätät vaihtoehdon myös omistukseen: jos haluat pitää kaivinkoneen rahoitussopimuksen päätyttyä, niin sinulla on mahdollisuus lunastaa se omaksesi.
 11. Lue leasing-ostajan opasta
   

Miten kaivinkoneen leasing toimii? Päätös jopa saman vuorokauden sisällä!

Ikano Bankissa kaivinkoneen leasing-rahoituksen hankkiminen on suoraviivainen ja nopea prosessi. Otat yhteyttä myyjäliikkeeseen tai suoraan meihin soittamalla. Rahoitustarpeesi kartoitetaan, jonka jälkeen tehdään luottohakemus joko myyjäliikkeen tai Ikanon toimesta. Hyväksytyn päätöksen jälkeen allekirjoitetaan sopimus ja saat kaivinkoneen käyttöösi. Käytön alettua maksat ennalta sovitun leasing-vuokran esimerkiksi kuukausittain ja sopimuksen päätyttyä voit palauttaa kaivinkoneen myyjäliikkeelle tai ostaa sen omaksi. Voit myös tehdä uuden leasing-sopimuksen ja hankkia kokonaan uuden kaivinkoneen!

Leasing-kumppaniksi Ikano Bankin kanssa?

Leasing-rahoitusmallissamme rakennamme kestäviä kumppanisuhteita yritysten kanssa, jotka myyvät tuotteitaan ja palveluitaan yritysasiakkaille. Tällöin kumppaniliike voi tarjota asiakkailleen Ikano Bankin leasing-ratkaisuja sopivilla kuukausierillä.

Jos edustat myyjäliikettä ja haluat madaltaa asiakkaidesi kynnystä hankintojen tekemiseen tarjoamalla leasing-vaihtoehtoa, niin lue lisää kumppanisuhteesta Ikano Bankin kanssa.

Edustan myyjäliikettä

Ota yhteyttä

 
Janita

Janita Huuhtanen
050 464 9085

     
Teemu

Teemu Sormunen
040 746 0285