VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Back

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Back

Trukin leasing-rahoitus

Ikano Bankin leasing antaa joustavan ja kilpailukykyisen rahoituksen yrityksesi trukin hankintaa varten. Trukin leasing-sopimus on pitkäkestoista käyttöoikeutta koskeva vuokrasopimus ja se on turvallinen rahoitusratkaisu ilman yllätyksiä, sillä et maksa kaluston omistamisesta, vaan ainoastaan käytöstä. Ikano Bankilla ei ole omaa kalustovalikoimaa, vaan te katsotte haluamanne trukin valmiiksi valitsemastanne paikasta, jolloin se hankitaan leasing-sopimuksella käyttöönne. Trukin omistusoikeus pysyy leasing-sopimuksen ajan Ikano Bankilla. Kun käyttötarpeesi päättyy, hankinta ei jää rasittamaan kirjanpitoasi, mutta sinulla on myös mahdollisuus ostaa trukki omaksi.

 

Edustan myyjäliikettä

 

 

Mitä trukin leasing maksaa

Trukista kuukausittain maksettava hinta riippuu tarvittavasta rahoitusmäärästä, joka taas koostuu useasta asiasta, kuten esimerkiksi trukin iästä, ajetuista käyttötunneista ja mallista. Kuukausihintaa on myös mahdollista säätää pienemmäksi maksamalla käsiraha tai pidentämällä sopimuksen kestoa. Esimerkkejä mahdollisista kuukausihinnoista:

 • Käytetty Toyotan sähkötrukki voi maksaa 10 000 euroa, jolloin yhden sähkötrukin leasing-sopimuksen kuukausihinnaksi tulisi arviolta 197 euroa viiden vuoden sopimuksella.
 • Käytetty Yalen työntömastotrukki voi maksaa 20 000 euroa, jolloin yhden työntömastotrukin leasing-sopimuksen kuukausihinnaksi tulisi arviolta 387 euroa viiden vuoden sopimuksella.
 • Uudet vastapainotrukit voivat maksaa reilusti yli 50 000 euroa, jolloin yhden vastapainotrukin kuukausihinnaksikin muodostuu viiden vuoden sopimuksen pituudella lähemmäs 1 000 euroa.

On hyvä huomioida, että laitteen jäännösarvo vaikuttaa lopulliseen kuukausihintaan. Harkitsemaasi trukin leasing-sopimuksen kuukausierää voit arvioida alta löytyvällä leasing-laskurilla. Laskurissa investoinnin maksimimäärä on 100 000 euroa, mutta teemme myös sitä suurempia leasing-sopimuksia. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla myyntipäälliköillemme, niin saat räätälöidyn leasing-tarjouksen.

Edustan myyjäliikettä

 

 

 

Leasinglaskuri
Arvioi kuukausierän suuruutta leasinglaskurilla
Arvioitu markkina-arvo vuokra-ajan lopussa

Kuukausierä

Laskurin kuukausierä on suuntaa-antava. Kun olet arvioinut kuukausierän suuruutta, ole yhteydessä myyjäliikkeeseen, josta haluat hankkia koneen tai laitteen, ja pyydä Ikano Bankin rahoitustarjousta.

Lue miten nykyiset asiakkaat ovat hyödyntäneet leasing-rahoitusta

 • Talhulla leasingkauppa käy ja asiakkaat haluavat vähäpäästöisiä koneita
 • Niemi-Korven konekaupassa leasing on jo valtavirtaa
 • Leasingin avulla yritys voi edistää vastuullisia valintojaan. Järventausta Oy vaihtoi öljylämmityksen ilmavesilämpöpumppuun – leasingilla vauhtia vihreään siirtymään
 • The Folks Hotel Konepaja hankki leasingilla retrohenkisiä trendijääkaappeja
 • Kosmetologi Elli Utriaisen maahantuontibisnes sai leasingistä lisävauhtia hoitolaitteiden myyntiin

 

Leasing-kumppaniksi Ikano Bankin kanssa?

Leasing-rahoitusmallissamme rakennamme kestäviä kumppanisuhteita yritysten kanssa, jotka myyvät tuotteitaan ja palveluitaan yritysasiakkaille. Tällöin kumppaniliike voi tarjota asiakkailleen Ikano Bankin leasing-ratkaisuja sopivilla kuukausierillä.

Jos edustat myyjäliikettä ja haluat madaltaa asiakkaidesi kynnystä hankintojen tekemiseen tarjoamalla leasing-vaihtoehtoa, niin lue lisää kumppanisuhteesta Ikano Bankin kanssa.

Edustan myyjäliikettä

Kymmenen syytä leasata trukki

 1. Kuukausimaksun helppous verrattuna kertainvestointiin.
 2. Investoi ilman omaa pääomaa: leasingin avulla voit hankkia trukin kokonaan ilman pääomaa, eli maksat käsirahaa 0 €.
 3. Järkevä budjetointi: saat ensimmäisen laskun jälkeen aina samansuuruisen laskun, esimerkiksi kerran kuukaudessa tai kvartaalissa, sopimuskauden loppuun asti.
 4. Liiketoimintasi voi uudistua ja kasvaa: Leasing-rahoituksella saat nopeasti käyttöösi liiketoimintasi tarvitsemat laitteet ja kalustot.
 5. Helpotat arkeasi: leasing-rahoituksella varmistat, että käytössäsi on jatkuvasti toimiva kalusto, eikä toimintaasi tule kalliita keskeytyksiä.
 6. Alv:n vähennyskelpoisuus: leasing-vuokra on kokonaisuudessaan yrityksen kulua, joista alv:n osuus on vähennyskelpoista.
 7. Kirjanpidon helppous: yrityksesi ei omista kalustoa, jolloin investointi ei rasita yrityksesi tasetta, ellet näin erikseen halua.
 8. Ennakoitava vuokran määrä auttaa sinua investointisi tuoton arvioinnissa ja voit kohdistaa yrityksesi varat tuottavaan käyttöön, esimerkiksi palkkaamalla henkilöstöä.
 9. Aina ajan tasalla oleva kalusto: trukin leasing-sopimuksen päättyessä voit tehdä uuden sopimuksen tai päivittää kalustosi uuteen.
 10. Jätät vaihtoehdon myös omistukseen: jos haluat pitää laitteen rahoitussopimuksen päätyttyä, niin sinulla on mahdollisuus lunastaa se omaksesi.

Lue leasing-ostajan opasta

 

 

Yrityksesi trukkien uusiminen voi tuoda jopa säästöä!

Vanhojen trukkien huoltokustannukset ovat yleensä isoja, jolloin uuden kaluston leasing-maksut saattavat olla jopa pienemmät kuin vanhan trukkikannan pelkät huoltokustannukset. Tästä syystä yrityksesi kaluston uusiminen voi tuoda merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä sekä parantaa työtehtävien tekemisen mielekkyyttä.

 • Kehittyneemmän kaluston kanssa työskentely voi nopeuttaa työtehtävien tekemistä merkittävästi.
 • Voit saada säästöjä polttoainekustannuksissa.
 • Trukkien luotettavuus ja toimintavarmuus parantuu, jolloin hajoamisesta johtuva hukka-aika minimoituu.
 • Uusittu kalusto näyttää, että yrityksesi menestyy ja on kasvu-uralla. Tämä voi parantaa yrityksesi houkuttelevuutta myös uusien työntekijöiden silmissä.
 • Ajomukavuuden lisääntyminen.
 • Parantunut työturvallisuus.

Miten trukin leasing toimii? Päätös rahoituksesta jopa saman vuorokauden sisällä!

Ikano Bankissa trukin leasing-rahoituksen hankkiminen on suoraviivainen ja nopea prosessi. Otat yhteyttä myyjäliikkeeseen tai suoraan meihin joko soittamalla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jonka perusteella kartoitetaan teidän hankintojenne rahoitustarve. Tämän jälkeen tehdään luottohakemus joko myyjäliikkeen tai Ikanon toimesta. Hyväksytyn päätöksen jälkeen allekirjoitetaan sopimus ja saat trukin käyttöösi. Käytön alettua maksat ennalta sovitun leasing-vuokran esimerkiksi kuukausittain ja sopimuksen päätyttyä voit palauttaa kaluston myyjäliikkeelle tai ostaa sen omaksi. Voit myös tehdä uuden leasing-sopimuksen ja hankkia kokonaan uuden kuljetuskaluston!

 

Ota yhteyttä

  Trukit           Sähkötrukit

 

Teemu Sormunen
040 746 0285

     
 

Teemu Leppä
050 440 1951